arkadaslar 30+3 gunluk hamıleyım ve bugunkı kontrolumde doktor bebegın suyu fazla dedı bişe olurmu dıye sordugumda basından savarcasına bısey olmaz dedı bıraz nete baktım ama pek olumlu seyler okumadım bu konu hakkında fıkrınız varmı bebeğime bişey olurmu
slm cnm bende 33 haftalık gebeyim benimkide biraz fazlaymış bende en az senn kdr merak ediyom ben araştrdım epey ama çok nedenleri var drm da şuan için önemli bi derecede olmadığını söyledi suyun fazlalığınn bakalım ilerleyen günlerde ne olur
öncelikle geçmiş olsun cnm bende 31+3 günlük hamişim banada doktor bugn suyun azalmış dedi bol su iç istirat et dedi erken doğum riski oluyormuş yoksa hatta başka bir hastayıda sezeryana aldılar bu yüzden heralde fazla olması az olması kadar riskli değildir Allahım hepimizin bebişini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
öncelikle geçmiş olsun cnm bende 31+3 günlük hamişim banada doktor bugn suyun azalmış dedi bol su iç istirat et dedi erken doğum riski oluyormuş yoksa hatta başka bir hastayıda sezeryana aldılar bu yüzden heralde fazla olması az olması kadar riskli değildir Allahım hepimizin bebişini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin