Bebeğin suyunun azalması

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar.22+6 haftalık gebeyim. Bugün doktor kontrolüne gittik ve doktorumuz bebeğin suyunun azalmış olduğunu söyledi. Bebek gayet sağlıklı gelişim geriliği yok ama suyunun azalması iyi değil dedi. İlaçlarıma demir ilacını da ekledi 1 ay sonraya randevu verdi. Bol su iç istirahat et hamur işi meyve tatlı yeme dedi. Aslında hep su içiyorum ama neden böyle olmuş olabilir. Nasıl düzelir ? 🥺

Enfeksyon olabilir sebep, idrar tahlili istemedi mi doktorun

Merhaba arkadaşlar.22+6 haftalık gebeyim. Bugün doktor kontrolüne gittik ve doktorumuz bebeğin suyunun azalmış olduğunu söyledi. Bebek gayet sağlıklı gelişim geriliği yok ama suyunun azalması iyi değil dedi. İlaçlarıma demir ilacını da ekledi 1 ay sonraya randevu verdi. Bol su iç istirahat et hamur işi meyve tatlı yeme dedi. Aslında hep su içiyorum ama neden böyle olmuş olabilir. Nasıl düzelir ? 🥺

İlginç geldi bana. Bizde de su fazlalığı var, bana da tatlı- meyve yeme dedi. Özellikle sulu meyveler suyu artırıyormuş. Sana neden öyle demiş anlayamadım. Havuç suyu içmek suyu artırıyor, bir katı meyve sıkacağı alıp dene bence canım.

İlginç geldi bana. Bizde de su fazlalığı var, bana da tatlı- meyve yeme dedi. Özellikle sulu meyveler suyu artırıyormuş. Sana neden öyle demiş anlayamadım. Havuç suyu içmek suyu artırıyor, bir katı meyve sıkacağı alıp dene bence canım.
Çok teşekkür ederim. Bana gebeliğimin başından beri her şey yasak korkuyla yiyorum 🥺 ama havuç suyunu deneyecem

İstedi daha sonuçlarım çıkmadı 🥺
Muhtemelen odur sebep bebeğinde bi sıkıntı yoksa.. Ona göre ilac verir, ilaçlarını kullanıp bol sıvı aldığında düzelir Allahın izniyle

Sıvı falan aldırdınız mı acaba?

Bol su ve havuç suyu zaten yazan arkadaslar olmus canım. Bebeğin erkek mi canm??

Bol su ve havuç suyu zaten yazan arkadaslar olmus canım. Bebeğin erkek mi canm??
Bol su içiyordum şimdi daha çok içiyorum havuç suyunu içmeyi düşünüyorum ama daha şeker oranıma bakılmadı şimdi bi de şeker çıkarsa onunla uğraşacam diyorum. Şeker oranı yüksekmiş sanırım. Bebeğim kız

Demir ve vitaminleri tüm gebeler kullanıyor normalde de. Havuç suyunun suyu arttırdığı söylenir. Gebelik şekeriniz falan yoksa.icin sizde. Doktorunuza da danışın bence
Gebelik şekeri daha ölçümü yapılmadı doktorum gelmeden ölçümlerini yaptır boşuna şeker yüklemesi yapmayalım dedi. Ama meyve tatlı hamur işi yasak. Havuç suyunun da şeker oranı yüksekmiş bilemiyorum ki ne yapsam

Bol su içiyordum şimdi daha çok içiyorum havuç suyunu içmeyi düşünüyorum ama daha şeker oranıma bakılmadı şimdi bi de şeker çıkarsa onunla uğraşacam diyorum. Şeker oranı yüksekmiş sanırım. Bebeğim kız
Anladm canm. Şifa olsun inşallah.
Erkek bebekler de boyle seyler olabılıyor. İçerideki suyu yutup geri cıkarıyorlar ya pipilerin ucu bazen daha kapalı oldugu ıcın cıkarmakta zorlanıyor ve su azalıyormus boylelıkle. O sebeple sordumm.

Aynı durumu Kuzenım de yasadı ordan bılıyorm bnde.

Anladm canm. Şifa olsun inşallah.
Erkek bebekler de boyle seyler olabılıyor. İçerideki suyu yutup geri cıkarıyorlar ya pipilerin ucu bazen daha kapalı oldugu ıcın cıkarmakta zorlanıyor ve su azalıyormus boylelıkle. O sebeple sordumm.

Aynı durumu Kuzenım de yasadı ordan bılıyorm bnde.
Uuu bi de erkek olmasın şimdi bak içime kurt düşürdün biz alışverişi pembe pembe yaptık ama olsa detaylı ultrasonda görürdü 😂

Back
X