Bebeğin suyunun azalması

Puffykus

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
424
219
18
26
Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim bugün ayrıntılı ultrasona girdik üniversite hastanesinde. Bebekte hiçbir sorun yok suyun çok az kanaman falan varmı dedi radyolojideki doktor kendi doktoruma görünmemi söyledi. Doktorum özelde oraya gittik hemen turnusol kağıdı verdi 2 saat koydum rengi griye döndü bu belirleyici renk değil dedi. İki hafta önceye göre suyum azalmış. Ankaraya gitmen gerekebilir dedi. Çok üzüldüm bebişim 388 gr baş popo 2

Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim bugün ayrıntılı ultrasona girdik üniversite hastanesinde. Bebekte hiçbir sorun yok suyun çok az kanaman falan varmı dedi radyolojideki doktor kendi doktoruma görünmemi söyledi. Doktorum özelde oraya gittik hemen turnusol kağıdı verdi 2 saat koydum rengi griye döndü bu belirleyici renk değil dedi. İki hafta önceye göre suyum azalmış. Ankaraya gitmen gerekebilir dedi. Çok üzüldüm bebişim 388 gr baş popo 2
22 cm ne yapmam lazım suyum artsın doktor havuç armut greyfurt karpuz ve bunların suyunu tüket haftaya tekrar gel dedi başına gelen var mı

Gecmis olsun canim havuc suyu iyi geliyor diye biliyorum bende. Üç litreye yakin su iç düzelir inşallah

N Nasipp61 siz de aynı sorunu 2021'de yaşamışsınız, komuyla ilgili yardıminız dokunabilir belki.

Gerçi uÿe epeydir girmemis foruma, eski konularından takip edebilirsiniz neler yaşadığını.

Eklentiler

• Screenshot_20231006_132432_Chrome.webp
    Screenshot_20231006_132432_Chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar bugün kontrole gittim suyum artmış 8 cm olmuş başkalarına da faydası olsun diye yazıyorum 4 gündür havuç suyu sıkıp içiyorum ve armut HAVUÇ SUYU kesinlikle arttırıyor hiç umudum yoktu çok mutluyum

Kızlar bugün kontrole gittim suyum artmış 8 cm olmuş başkalarına da faydası olsun diye yazıyorum 4 gündür havuç suyu sıkıp içiyorum ve armut HAVUÇ SUYU kesinlikle arttırıyor hiç umudum yoktu çok mutluyum
Armutla havuçu karıştırıpmı tükettiniz acaba?Günde kaç adet tükettiniz?Tarif verebilirseniz çok sevinirim.

Armutla havuçu karıştırıpmı tükettiniz acaba?Günde kaç adet tükettiniz?Tarif verebilirseniz çok sevinirim.
Yok canım ayrı ayrı katı meyve sıkacağı aldık eşim sürekli sıktı ilk başta günlük 3 4 bardak içtim bi armut suyu bi havuç suyu şimdi günlük 1 bardak havuç içiyorum ve o ara hep yattım bolca da normal su içtim

Back
X