- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
Cok tesekkur ederim guzel dilekleri icn. Nerdeyse herseyim hazir ancak henüz canta hazirlayamadm annemin gelmesini bekliorm bide daha bebisime hangi bakim urunlerini almam gerektine karar veremediim icn pisik kremi pudrasi bile yok 38. Haftaya bassladik dua ediorm 2 3 gun daha dayansin kizim gelcekse de die :) annem gelsin hemen cantamida hazirlicam insallaTamamen normal bunlari hep yaşadık fazla yorulmamaya çalış cantan hazır olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah bi avazda kurtarsin
Aynen iste benimde oyle bi anda taş gb oluyo karnim sonra gecio. Cantam daha henuz hazir diil aslinda butun esyalarim hazir ama bi kac ufak eksik kaldi onlarida insalla sali tamamlicam en gec annem gelince. Bakalim insalla dayanir biraz daha kizim :)Bende bir kasilma oluyordu, karnim taş kesiliyordu resmen. Tabi bilmiyordum bunun kasilma oldugunu. Bebek geriliyor zannediyordum :) meger rahim kendini hazirliyormus.
Siz de biran once cantanizi hazirlayin. Benim cantam bile yoktu. Alelacele bikac parca ile gittim doguma.
Benim hazirladiklarim gerci daha canta yapamadm ama koyacaklarim bebisim icin hastane çıkış seti kendime 1 gecelik 1 pijama sabahlik kalin corap ve terlik bebisime bez bana hijyenik ped ve tabiki pamuklu ic camasiri alt ust takim olarak. Bide gogus ucu kremi ve gogus pedi koycam. Islak mendil kendime bakim urunleri yani tarak toka falan ziyarete gelenleri cadi gb karsilamayalim dimiHerkes bisey diyo ben hala cantama neler koycam net toparlayamadimşu da olsaydi diyecegim seyler olmasinda... fikir verebilir misiniz
Herseyin hazirsa canta hazirlamakta bisey yok. Zaten pat diye dogurmuyosun sana süre veriyor bebisin. Anne ben geliyorum hazirlan diye :))) saglikla kucaginiza alin insallah.Aynen iste benimde oyle bi anda taş gb oluyo karnim sonra gecio. Cantam daha henuz hazir diil aslinda butun esyalarim hazir ama bi kac ufak eksik kaldi onlarida insalla sali tamamlicam en gec annem gelince. Bakalim insalla dayanir biraz daha kizim :)
Amin canim cok tesekkur ederimHerseyin hazirsa canta hazirlamakta bisey yok. Zaten pat diye dogurmuyosun sana süre veriyor bebisin. Anne ben geliyorum hazirlan diye :))) saglikla kucaginiza alin insallah.
Benim hazirladiklarim gerci daha canta yapamadm ama koyacaklarim bebisim icin hastane çıkış seti kendime 1 gecelik 1 pijama sabahlik kalin corap ve terlik bebisime bez bana hijyenik ped ve tabiki pamuklu ic camasiri alt ust takim olarak. Bide gogus ucu kremi ve gogus pedi koycam. Islak mendil kendime bakim urunleri yani tarak toka falan ziyarete gelenleri cadi gb karsilamayalim dimiinsalla normal dogum istediim icn zaten hemen ertesi gunu cikaris die ben bunlari hazirlicam bi de iste bebisimin bakim urunlerini tamamlamam gerekio pudrasi pisik kremi falan onlari da aldim mi tamamdir diorm
Rica ederim canim saglikla kavusalim bebislerimize insalla :)Imm peki cok sagolasin :)
Saf zeytinyağı kullan vücudu için en iyisi gazinada iyi gelir topuklarini karnını ovalarsin hafifçe pişik olmasın diye de küçük tüplerde yağlı arko kremler varya 1.5 lirami ne kizimdada oglumdada onu kullandım pisige bire birCok tesekkur ederim guzel dilekleri icn. Nerdeyse herseyim hazir ancak henüz canta hazirlayamadm annemin gelmesini bekliorm bide daha bebisime hangi bakim urunlerini almam gerektine karar veremediim icn pisik kremi pudrasi bile yok 38. Haftaya bassladik dua ediorm 2 3 gun daha dayansin kizim gelcekse de die :) annem gelsin hemen cantamida hazirlicam insalla
Aminnnn :)Rica ederim canim saglikla kavusalim bebislerimize insalla :)
Cok sagol canim zeytinyagini ikinci kez duyuyorum ama kullanan biri olarak ilk senden yorum geldi diger soyleyende kulaktan dolma soylemisti cnk. Bi teneke dogal zeytinyagim var dogal onu kullanirim o zaman ya dedigin gb pahalodan zoyade ne kadar olursa olsun kimyasal bi urun sonuçta dogal ürün gb olamazSaf zeytinyağı kullan vücudu için en iyisi gazinada iyi gelir topuklarini karnını ovalarsin hafifçe pişik olmasın diye de küçük tüplerde yağlı arko kremler varya 1.5 lirami ne kizimdada oglumdada onu kullandım pisige bire bir
Pahalı şeylere lüzum yok canim
Hadi bakalım hayırla sağlıkla al kucağına bebisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?