bebeğin tek tarafa baskı yapması

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
Kızlar selamlar. 34.haftamdayim. hala calismaya devam ediyorum. Ozellikle cok yoruldugumda ve aksamlari kizim tek tarafa toplanip itekliyo. Bikac kez tekrarlio sonra normale dönüyo. Ama kasik agrim aksamlari ozellikle felaket bi hal almaya basladi sanirsin iki tarafindan birileri cekistirio saga yatiorm agrio sola yatiorm agrio bide gece yatarken sagdan sola pozisyon degistirmek tam bi iskence olmaya basladi cunku inanilmaz canim agriyo. Grip de oldum oksururken kasiklarimda agri oluyo tabiki. Ct doktor randevum var ama acaba vucut dogumami hazirlanio die korkmaya baslamadim desem yalan olur. Daha hastane cantamiz bile hazir diil cnk halen daha tüm eksiklerimi tamamlamis diilim :(

Kimse bisi yazmamis ama benim gb yasayan olursa die ben bilgi geceyim bebgin tek tarafa toplandigini dusundugum durum rahim kasilmasiymis doguma hazirlik gb ama dogum icn kasilma basladiinda sanci da olurmus ama bu zamanlarda bu sekilde kasilmalar normalmis. Agrilar icnde baglar genislio normal dedi yani kisacasi doguma kadar kasik agrisi devamnedicek anlasilan :)

Tamamen normal bunlari hep yaşadık fazla yorulmamaya çalış cantan hazır olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah bi avazda kurtarsin

Bende bir kasilma oluyordu, karnim taş kesiliyordu resmen. Tabi bilmiyordum bunun kasilma oldugunu. Bebek geriliyor zannediyordum :) meger rahim kendini hazirliyormus.
Siz de biran once cantanizi hazirlayin. Benim cantam bile yoktu. Alelacele bikac parca ile gittim doguma.

Herkes bisey diyo ben hala cantama neler koycam net toparlayamadim :( şu da olsaydi diyecegim seyler olmasinda... fikir verebilir misiniz

Tamamen normal bunlari hep yaşadık fazla yorulmamaya çalış cantan hazır olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah bi avazda kurtarsin
Cok tesekkur ederim guzel dilekleri icn. Nerdeyse herseyim hazir ancak henüz canta hazirlayamadm annemin gelmesini bekliorm bide daha bebisime hangi bakim urunlerini almam gerektine karar veremediim icn pisik kremi pudrasi bile yok 38. Haftaya bassladik dua ediorm 2 3 gun daha dayansin kizim gelcekse de die :) annem gelsin hemen cantamida hazirlicam insalla

Bende bir kasilma oluyordu, karnim taş kesiliyordu resmen. Tabi bilmiyordum bunun kasilma oldugunu. Bebek geriliyor zannediyordum :) meger rahim kendini hazirliyormus.
Siz de biran once cantanizi hazirlayin. Benim cantam bile yoktu. Alelacele bikac parca ile gittim doguma.
Aynen iste benimde oyle bi anda taş gb oluyo karnim sonra gecio. Cantam daha henuz hazir diil aslinda butun esyalarim hazir ama bi kac ufak eksik kaldi onlarida insalla sali tamamlicam en gec annem gelince. Bakalim insalla dayanir biraz daha kizim :)

Herkes bisey diyo ben hala cantama neler koycam net toparlayamadim :KK43: şu da olsaydi diyecegim seyler olmasinda... fikir verebilir misiniz
Benim hazirladiklarim gerci daha canta yapamadm ama koyacaklarim bebisim icin hastane çıkış seti kendime 1 gecelik 1 pijama sabahlik kalin corap ve terlik bebisime bez bana hijyenik ped ve tabiki pamuklu ic camasiri alt ust takim olarak. Bide gogus ucu kremi ve gogus pedi koycam. Islak mendil kendime bakim urunleri yani tarak toka falan ziyarete gelenleri cadi gb karsilamayalim dimi :P insalla normal dogum istediim icn zaten hemen ertesi gunu cikaris die ben bunlari hazirlicam bi de iste bebisimin bakim urunlerini tamamlamam gerekio pudrasi pisik kremi falan onlari da aldim mi tamamdir diorm

Aynen iste benimde oyle bi anda taş gb oluyo karnim sonra gecio. Cantam daha henuz hazir diil aslinda butun esyalarim hazir ama bi kac ufak eksik kaldi onlarida insalla sali tamamlicam en gec annem gelince. Bakalim insalla dayanir biraz daha kizim :)
Herseyin hazirsa canta hazirlamakta bisey yok. Zaten pat diye dogurmuyosun sana süre veriyor bebisin. Anne ben geliyorum hazirlan diye :))) saglikla kucaginiza alin insallah.

Imm peki cok sagolasin :)
Benim hazirladiklarim gerci daha canta yapamadm ama koyacaklarim bebisim icin hastane çıkış seti kendime 1 gecelik 1 pijama sabahlik kalin corap ve terlik bebisime bez bana hijyenik ped ve tabiki pamuklu ic camasiri alt ust takim olarak. Bide gogus ucu kremi ve gogus pedi koycam. Islak mendil kendime bakim urunleri yani tarak toka falan ziyarete gelenleri cadi gb karsilamayalim dimi :p insalla normal dogum istediim icn zaten hemen ertesi gunu cikaris die ben bunlari hazirlicam bi de iste bebisimin bakim urunlerini tamamlamam gerekio pudrasi pisik kremi falan onlari da aldim mi tamamdir diorm

Cok tesekkur ederim guzel dilekleri icn. Nerdeyse herseyim hazir ancak henüz canta hazirlayamadm annemin gelmesini bekliorm bide daha bebisime hangi bakim urunlerini almam gerektine karar veremediim icn pisik kremi pudrasi bile yok 38. Haftaya bassladik dua ediorm 2 3 gun daha dayansin kizim gelcekse de die :) annem gelsin hemen cantamida hazirlicam insalla
Saf zeytinyağı kullan vücudu için en iyisi gazinada iyi gelir topuklarini karnını ovalarsin hafifçe pişik olmasın diye de küçük tüplerde yağlı arko kremler varya 1.5 lirami ne kizimdada oglumdada onu kullandım pisige bire bir
Pahalı şeylere lüzum yok canim
Hadi bakalım hayırla sağlıkla al kucağına bebisini

Saf zeytinyağı kullan vücudu için en iyisi gazinada iyi gelir topuklarini karnını ovalarsin hafifçe pişik olmasın diye de küçük tüplerde yağlı arko kremler varya 1.5 lirami ne kizimdada oglumdada onu kullandım pisige bire bir
Pahalı şeylere lüzum yok canim
Hadi bakalım hayırla sağlıkla al kucağına bebisini
Cok sagol canim zeytinyagini ikinci kez duyuyorum ama kullanan biri olarak ilk senden yorum geldi diger soyleyende kulaktan dolma soylemisti cnk. Bi teneke dogal zeytinyagim var dogal onu kullanirim o zaman ya dedigin gb pahalodan zoyade ne kadar olursa olsun kimyasal bi urun sonuçta dogal ürün gb olamaz

Back
X