Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim de sürekli sağ böbreğimin yanında. Orada toplanıyor. Göbişim dikkatli bakıldığında az yamuk duruyor. Doktora söyledim bu durumu herhangi kötü bişey söylemedi.Yok mu benim gibi olan?
Bizim gibi olan yok sanırım :)Benim bebeğim de sürekli sağ böbreğimin yanında. Orada toplanıyor. Göbişim dikkatli bakıldığında az yamuk duruyor. Doktora söyledim bu durumu herhangi kötü bişey söylemedi.
Kız benımki decinsiyeti ne bebeklerinizin
benim kızım olacak aynı şekilde hep sağ tarafta duruyor normal olduğunu söyledi doktorum
Merhaba arkadaşlar
Hamile kaldığımdan beri bebeğim hep sağ tarafta. Artık karnım büyümeye başladığı için bakıldığında bile fark ediliyor sağda durduğu. Bu normal bir durum mu?
Yok ya hep sağda. Gerçi küçük daha büyüdükçe istese de duramaz sağdaBenim oğlum genel olarak sol taraftaydi.simdi kızım olacak o da daha çok sağ tarafta.ama illaki yer değiştirdiği hareket ettiği oluyor degilmi? Benim öyleydi.
cinsiyeti ne bebeklerinizin
benim kızım olacak aynı şekilde hep sağ tarafta duruyor normal olduğunu söyledi doktorum