Bebeğin tek tarafta toplanması

burcu1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
2.323
2.333
63
37
Merhaba arkadaşlar
Hamile kaldığımdan beri bebeğim hep sağ tarafta. Artık karnım büyümeye başladığı için bakıldığında bile fark ediliyor sağda durduğu. Bu normal bir durum mu?

Benim bebeğim de sürekli sağ böbreğimin yanında. Orada toplanıyor. Göbişim dikkatli bakıldığında az yamuk duruyor. Doktora söyledim bu durumu herhangi kötü bişey söylemedi.
Bizim gibi olan yok sanırım :)
Biraz araştırdım böyle olan çok kişi var ama insan yine de birinci ağızdan duymak istiyor

cinsiyeti ne bebeklerinizin
benim kızım olacak aynı şekilde hep sağ tarafta duruyor normal olduğunu söyledi doktorum

Benim oğlum genel olarak sol taraftaydi.simdi kızım olacak o da daha çok sağ tarafta.ama illaki yer değiştirdiği hareket ettiği oluyor degilmi? Benim öyleydi.

Merhaba arkadaşlar
Hamile kaldığımdan beri bebeğim hep sağ tarafta. Artık karnım büyümeye başladığı için bakıldığında bile fark ediliyor sağda durduğu. Bu normal bir durum mu?

Benim oğlum genel olarak sol taraftaydi.simdi kızım olacak o da daha çok sağ tarafta.ama illaki yer değiştirdiği hareket ettiği oluyor degilmi? Benim öyleydi.
Yok ya hep sağda. Gerçi küçük daha büyüdükçe istese de duramaz sağda

benim ilk zamanlarım hep sağ kasığım ağrıyordu bebeği öyle öğrendim büyüdükçe hep sağa gitmeye başladı genelde hep sağımda hareket hissediyorum mesela yada genelde hep sağ tarafımda toplanıyor kalıyor hep sağ tarafa vuruyor doktorum normal dedi cinsiyeti kız benimde

:) biraz batılca geliyor inanmam ama çoğunluğa bakınca insan acaba diyor :)
benim ilk başından beri sağ taraftaydı kim duysa kız seninki sağda olunca kız olur diyordu :)
şimdi sizin yorumlarınızıda okuyunca demek ki bir bildikleri var diyorum

Back
X