Merhabalar 17 haftalik hamileyim bebegintekme atisini nasil hissedebilirim yani bebegin ayaklari hangi tarafta sol taraftami hep otarafa dokunuyorum hissedermiyim diye bebegin baş kismi sag taraftami yardimci olursaniz cok sevinirim sevgili anneler
Merhabalar 17 haftalik hamileyim bebegintekme atisini nasil hissedebilirim yani bebegin ayaklari hangi tarafta sol taraftami hep otarafa dokunuyorum hissedermiyim diye bebegin baş kismi sag taraftami yardimci olursaniz cok sevinirim sevgili anneler
daha küçük belli bir pozisyonu olmaz anlayabileceğiniz. daha çok tekme gibi değil pır pır içinde minik bir çırpınma gibi hissediliyor. ayağını nerde vurduğunu 26-27 de anca anlamaya başladım ben :)
Asla sabit durmuyorlar tek bir yöne doğru da yatmiyorlar 20 li haftalarda daha net hissedersin, 26. Haftadayim bugün baş asagiysa ertesi gün tam tersi dönebiliyor