Bebeğin Usg'de hareketsiz olması

Uyuyordur belki? Nadirde olsa bazı bebekler sürekli uyur. Kuzenim öyleydi benim. Doktorlar uyandıramıyordu bebeği. Hatta işi şansa bırakmadılar doğum sırasında da uyur diye bebeği erkenden aldılar.

Can'ım kızım ben yürümeye başlayınca uyuyordu yarım saat otursam hemen uyanıyordu . Bütün usg şerde uyuduğu için cinsiyeti baya geç öğrendik. Ben dinlenirken hiç durmazdı karnım yerinden çıkacak kadar sallanırdı . Ben ayağa kalkınca tık yok

Merhabalar, bebeğimi 16 haftalıkken maalesef oligohidroamnios teşhisiyle aldırmak durumunda kaldım. Normal doğum ile... hareketsiz olması bu durumu yaşayacağıma delaletti sanırım. Çok üzgünüm nasıl bitecek bu acı bilemiyorum

Canım başın sağolsun . İnilh bidaha yaşamazsın böyle bişey. Tarifsiz bi acı tesellisi Yok ama sabret inşlh sağlıklı bi evladın olur. Niye böyle bişey olmuş ki

Canim Allah daha buyuk acilar yasatmasin. Belki bir rahatsizligi olacakti belki annesinden bagimsiz yasayamayacakti hasta olacakti. Allahin bir bildigi vardir. O sana sefaatci olacak

Canım başın sağolsun . İnilh bidaha yaşamazsın böyle bişey. Tarifsiz bi acı tesellisi Yok ama sabret inşlh sağlıklı bi evladın olur. Niye böyle bişey olmuş ki

31 aralıkta cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde doktorumuz hiç sıvısı kalmamış yok denecek kadar az dedi. Bebeğe otopsi yapılacak. Hamileliğimin 9-10. haftasında üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim ve çok zor iyileştim ilaç kullanamadığım için. Doktorum bu enfeksiyona bağlı da olabileceğini söyledi. Bebeğin böbreklerinin çalışmaması, gelişmemesi nedenini hastalığıma bağlıyor ama bakalım sonucu bekliyoruz. Hamileliğim çok rahat geçmişti hiç sıkıntı yaşamamıştım. 12 haftayı atlattıktan sonra çok rahatlamıştım ama beni buldu işte. Hamilelerin yüzde 2 sinde bu kadar erken suyun azalması durumu yaşanıyormuş.

Canım ilk gebelik cahillik insan anlamıyor birazda Dr larda suç nasıl anlamazlar? Kuzenim 36. Haftada kaybetti kızını hiç suyu kalmamış en son zamanlar Bebek hiç oynamıyordu eğer erken farketselerdi yaşardı belki. İkinci gebeliğinde dikkat et sürekli su iç dinlen ve sık kontrole git . İnilh bidaha rabbim evlat acısı yaşatmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…