Bebegin yukarı çıkması

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
284
35
13
26
Kızlar bebegin yukarı çıkması için ne yaptiniz 15 haftalik gebeyim bebegim rahim ağzina çok yakınmış progestan başladım

Kızlar bebegin yukarı çıkması için ne yaptiniz 15 haftalik gebeyim bebegim rahim ağzina çok yakınmış progestan başladım
Ben böyle bir durum yaşamadım ama bi arkadaşım yaşamıştı riskli bir durum olduğu için mümkün olduğunca ayağınızı yüksek tutun ve uzanın. Ağır bir şey kaldırmayın dinlenin kısaca

Teşekkür ederim
Teşekkür ederim

Hayır aslinda 7 8 ay önce smear da vermiśtim kac mm oldugunuda söylemedi asla
Rahim ağzı yetmezliği genelde gebelikte belli oluyor
Ben de var. Hamile kaldığımdan beri ölçüm yapılıyor. Benim de rahim aşağıda önlem amaçlı serklaj dikisi atıldı. Sadece tuvalet ihtiyacı ve yemek icin ayaga kalkıyorum bir de cok ufak evin içinde yürüyüş. Pek kendi kendine yukarı çıkmıyor ama olana kısalığı korumaya almak lazım. Bu yuzden günün çoğunu yatarak geçiriyorum 22 saat yatıp 2 saat anca ayaktayım. Günde 2 kere progestan vvajinal yoldan aliyorum . Progestan alınca 1 saat ayaga kalkmamaya çalışıyorum ki tam etkisini göstersin

Aslında bu durumda doktorunuzun perinatologa yönlendirme yapması lazım. Perinatolog kontrolünde oldugum icin benim sonuçlarım e nabiza düşüyor.
Progestan verdi vajinadan ya korktum şimdi acaba çok yakin degilmiydi rahim ağzina o yüzdenmi sadece ilaç verdi. Benim ilki dış gebelikti ondan olabilirmi birde

Progestan verdi vajinadan ya korktum şimdi acaba çok yakin degilmiydi rahim ağzina o yüzdenmi sadece ilaç verdi. Benim ilki dış gebelikti ondan olabilirmi birde
Ben de gunde 2 kere vajinal progestan kullanıyorum hem de dediğim gibi vaktimin çoğunu yatarak geçiriyorum her ihtimale karşı 1 doktora daha gidin bence. Aslinda söylemesi lazım kac mm oldugunu . Siz içinizi ferah tutun ve bol bol su içip ilaclariniizi kullanıp istirahat edin

Dua edin benim için lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…