Ben böyle bir durum yaşamadım ama bi arkadaşım yaşamıştı riskli bir durum olduğu için mümkün olduğunca ayağınızı yüksek tutun ve uzanın. Ağır bir şey kaldırmayın dinlenin kısacaKızlar bebegin yukarı çıkması için ne yaptiniz 15 haftalik gebeyim bebegim rahim ağzina çok yakınmış progestan başladım
Hiçbir belirtim yoktu hamileliğimin basindan beri bel ağrim vardı doktor kanama olmadıkça sorun degil diyodu bugun çok asagida dediBelirtin neydi canım
Teşekkür ederimBen böyle bir durum yaşamadım ama bi arkadaşım yaşamıştı riskli bir durum olduğu için mümkün olduğunca ayağınızı yüksek tutun ve uzanın. Ağır bir şey kaldırmayın dinlenin kısaca
Teşekkür ederimBen böyle bir durum yaşamadım ama bi arkadaşım yaşamıştı riskli bir durum olduğu için mümkün olduğunca ayağınızı yüksek tutun ve uzanın. Ağır bir şey kaldırmayın dinlenin kısaca
Rahim ağzı yetmezliği mi var serviks uzunluğu kac mm çıktı soyledi mi doktorKızlar bebegin yukarı çıkması için ne yaptiniz 15 haftalik gebeyim bebegim rahim ağzina çok yakınmış progestan başladım
Bebek mi yakın plasanta mı ? Benim plesanta yakınmış rahim ağzına aşagıdaymışKızlar bebegin yukarı çıkması için ne yaptiniz 15 haftalik gebeyim bebegim rahim ağzina çok yakınmış progestan başladım
Hayır aslinda 7 8 ay önce smear da vermiśtim kac mm oldugunuda söylemedi aslaRahim ağzı yetmezliği mi var serviks uzunluğu kac mm çıktı soyledi mi doktor
Bebek dedi askoBebek mi yakın plasanta mı ? Benim plesanta yakınmış rahim ağzına aşagıdaymış
Bebek dedi askoBebek mi yakın plasanta mı ? Benim plesanta yakınmış rahim ağzına aşagıdaymış
Rahim ağzı yetmezliği genelde gebelikte belli oluyorHayır aslinda 7 8 ay önce smear da vermiśtim kac mm oldugunuda söylemedi asla
Bu konu baya mühim lütfen birkaç doktora gidin ilk bebeğimi bundan dolayı 22. Haftada kaybettimHayır aslinda 7 8 ay önce smear da vermiśtim kac mm oldugunuda söylemedi asla
Aralarinda kaç mm olduğu ultrasyon kagidinda yazarmi acabaBu konu baya mühim lütfen birkaç doktora gidin ilk bebeğimi bundan dolayı 22. Haftada kaybettim
Aslında bu durumda doktorunuzun perinatologa yönlendirme yapması lazım. Perinatolog kontrolünde oldugum icin benim sonuçlarım e nabiza düşüyor.Aralarinda kaç mm olduğu ultrasyon kagidinda yazarmi acaba
Progestan verdi vajinadan ya korktum şimdi acaba çok yakin degilmiydi rahim ağzina o yüzdenmi sadece ilaç verdi. Benim ilki dış gebelikti ondan olabilirmi birdeAslında bu durumda doktorunuzun perinatologa yönlendirme yapması lazım. Perinatolog kontrolünde oldugum icin benim sonuçlarım e nabiza düşüyor.
Ben de gunde 2 kere vajinal progestan kullanıyorum hem de dediğim gibi vaktimin çoğunu yatarak geçiriyorum her ihtimale karşı 1 doktora daha gidin bence. Aslinda söylemesi lazım kac mm oldugunu . Siz içinizi ferah tutun ve bol bol su içip ilaclariniizi kullanıp istirahat edinProgestan verdi vajinadan ya korktum şimdi acaba çok yakin degilmiydi rahim ağzina o yüzdenmi sadece ilaç verdi. Benim ilki dış gebelikti ondan olabilirmi birde
Dua edin benim için lütfenBen de gunde 2 kere vajinal progestan kullanıyorum hem de dediğim gibi vaktimin çoğunu yatarak geçiriyorum her ihtimale karşı 1 doktora daha gidin bence. Aslinda söylemesi lazım kac mm oldugunu . Siz içinizi ferah tutun ve bol bol su içip ilaclariniizi kullanıp istirahat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?