Allah ne dıyım ben oglum 3 aylıkken dogdugunda
kuyruk sokumundakı bır degısık goruntu ıcın(cukur kıllanma vs yok sadece fırıkık verılen yerde tek cızgı olur ya ıkı kabadan oturu orada Y seklınde bır cızgı var o sebebten 1 hafta spina bifida suphesıyle yasadık cok zor perpada derneğine kadar gittik orada bu hastalıkla dogan 18 yasıdna bır cocukla karsılastık onlarla konusmanızı tavsıye ederım
komsumun 3 tane spina bifidalı oldu bebeklerı 3 de dogmadan anne karnında vefat etti
bılıyorsun sonrasında yasananlrı okumussundur bende okudum sonda , buyuk abdestını yapamam şant olayı ben bısey dıyemıyorum bebek baya buyuk Allah hakkınızda hayırlı neyse o olsun
Canım, Rabbim bilir ne kadar yaşayacagını.
büyük bir imtihan.
Benimde bu aralar sorunlarım var.
Bebeğimin gelişimi 2 hafta gerilemiş. 4 gün önce gittiğimde böyle demişti hiç gelişmemiş dedi.
Bugün tekrar gittik 1 haftalık fark kalmış.Acıgı kapatmış. ama çok zor bi 4 gün geçirdim.
10 gün sonra kontrolüm var. Eğer yine gelşmezse bebişimi alıcakmış. Küveze koyacaklarmış.
inşallah gerek kalmaz. Çok üzüldüm 4 gün zehir oldu resmen. Çok ağladım.
Başı ile ayakları arasındada fark var. Başı küçük. Genetik diye düşünüyor doktorumuz. Bilmiyorum.
Herşey Allah tan. Umudunu kaybettme.
Allah yardımcımız olsun.gerçekten çok zor,nasıl geçecek günler,doğum sonrası neler bekliyor bizi çok fazla kafama takıyorum.
Alalh tan umut kesilmez. Allah ım herkesin yardımcısı olsun. Başka doktorlarada gittin mi?
İnternetten baktımda ameliyatı varmış omurilik için. Beyindeki fazla suyuda alıyorlarmış. Allah ım kuzucuklarımızı korusun.
Merhaba,daha önce bir konu açmıştım hidrosefali hakkında.23 haftalık hamileyim,bebeğim spina bifidalı,hidrosefali (beyni su topluyor) var,meningomyesel (omurilik mide hizasında kalmış ve dışarıda,kapalı değil)var,ayağında eğrilik var.Kordonda 3 damar yerine 2 damar var (tek arter tek ven).Gebeliği sonlandırmam gerektiğini söyledi her dr. ya anne karnında ölür,ya doğar doğmaz,ama yaşarsa hayatınızı karartır bu bebek dediler.Ama dr.ların böyle diyip yaşayan çok çocuk var.Evet gerçekten çok zor bakımı,bizi zor günler bekliyor ama Allah ne kadar ömür verdiyse o kadar yaşasın diye düşündük.Bir ara sonlandırma konusunda ikilemde kalsamda yapamadım yola devam ediyorum.Bebeğinde böyle şikayetler olup yola devam edenler neler yaşadınız.Hamilelik boyunca,doğumda ve doğum sonrasında,paylaşırsanız sevinirim.
Allah yardimcin olsun arkadasim..
Ben boyle bir durum yasamadim fakat sana destek olmak amaciyla icimden yazmak geldi..
Allah yavrunu sapasaglam kucaklamayi nasip etsin, melekler korusun onu..
Cok zor bi hamilelik gecirdigini anlayabiliyorum..
Doktorlarin "bunu alalim, yasasa da fayda etmez" diyip de saglikla dogan ve uzun ömre sahip olan cok insan tanidim.
Allah su zamana dek karninda can verdiyse yavruna, bi bildigi vardir.
Hicbir anne karnindaki cana kiyamaz.. Kiymamali.. Dogru karar vermissin.. Emin ol allah yardimcin olacak..
Dualarim senin ve bebeginle olacak..
Bol bol sev onu annesi.. Karnini oksa.. Sevginin iyilestiremeyecegi hastalik yoktur..
öncelikle çok geçmiş olsun.. Rabbim umarım en kısa zamanda şifasını da verir inşallah.. doktorlar nedense hemen bebekten kurtulmayı istiyorlar yük olur problem olur gibisinden.. hepimiz bu dünyada belli başlı imtihanlardan geçiyoruz.. kimisi annesinden babasından, kimisi eşinden, kimisi de evladından imtihan ediliyor.. bunu senin imtihanın olduğunu düşünerek sürekli dua ile Allaha sığın.. Allahtan başka güveneceğimiz kimimiz var ki? derdi veren Allah dermanını da tez zamanda verir inşallah... o yüzden güçlü dur ve bebeğine sahip çık.. bi bakmışsın bebişin doğuma kadar kendisini toparlar.. olmaz diye birşey yok.. yeterki şükür ve dua ile Rabbimize sığınalım.. sen ve bebeğin için çoook dua edeceğim.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?