bebeğinde doğum lekesi olanlar

elhafize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
8
1
1
36
Kızlar on aylık bebeğim var alnında burnunun yanlarında ve üst dudağında çok belirgin dogum lekesi var rengi pembe uyudugunda silikleşiyor.bebeğinde dogum lekesi olupta geçen var mı.

Doğum lekesi dediğiniz pembe kızarıklık gibi bir şeyse, hani böyle sanki kaşımış da kızarmış gibi, yeğenimin iki kaşının ortasında vardı kocaman bir tane, ağladıkça daha da kızarırdı. 3-4 yaşındaydı sanırım, tamamen yok oldu. Doktora gösterseniz, o size bunun geçici mi, kalıcı mı bir leke olduğunu söyler aslında.

Evet öyle ağladığında ve sıcak da belirginleşiyor.Doktora götürdüm geçwr dedi ama ben yaşamış insanlar dan bilgi almak istiyorum. Hiç gececek hibi durmuyor. Çok üzülüyor um

dogum lekesi oyle pembis falan oldugu zaman kalmio. abimde dogdugunda alninda varmis gecmis. benim baya koyu bi lekem var Allahtan bacagimda o gecmedi. zaten genelde acik pembe sicak ya da aglamakla belirginlesen bebeklik lekeleri gecermisde koyu olanlar kaliomus. benimki kaldi iste.

Evet öyle ağladığında ve sıcak da belirginleşiyor.Doktora götürdüm geçwr dedi ama ben yaşamış insanlar dan bilgi almak istiyorum. Hiç gececek hibi durmuyor. Çok üzülüyor um
O zaman geçici bir lekedir merak etmeyin. Dediğim gibi yeğenimin yüzündeki iz de öyleydi, kırmızı, ağladıkça daha da kızaran ve alnının, burnunun yarısını kaplıyordu, geride hiçbir şey kalmadı.

Back
X