bebeğinde kalp ve beyin ile sıkıntısı olan

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.400
697
373
Kocaeli
merhaba arkadaşlar,

Allah bebeği ile sıkıntısı olan herkese şifa versin. Bizim bebeğimizin kalbinin etrafı su toplamaya başlamış ve beyninde hidrosefali varmış.bazı şeyler süreç içinde düzeliyor mu acaba? doktor bebeği alalalım dedi ama ben istemedim. ALLAHTAN ümit kesilmez. Var mı böyle şeyler yaşayan?

merhba zehvacım aynı sorunu bende yasıyorum benım oglumda hıdrosefali hastası yaklasık 6 hafta once ogrendık su an 34haftalık hamıleyım ve sağ lateral ventrikul genısliği 14mm .. Ve bebeğın tam olarak durumu ne ??? Allah sabır ve bebeğine sıfa versın.....eger deneyımlerını benımle paylasırsan cok sevınırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcınız olsun. Rabbim acil şifalar versin yüzünüzü güldürdürsun. Benim oğlumun da ventrikul leri normalin üzerinde dünyaya geldi.
genişleme artıyor mu? Çünkü maksimum sinir 10 mm. Bu durumu öğrenene kadar herşey normal miydi? Bu genişlemenin sebebi neymiş araştırma yapıldı mi?

Allah yardımcınız olsun. Rabbim acil şifalar versin yüzünüzü güldürdürsun. Benim oğlumun da ventrikul leri normalin üzerinde dünyaya geldi.
genişleme artıyor mu? Çünkü maksimum sinir 10 mm. Bu durumu öğrenene kadar herşey normal miydi? Bu genişlemenin sebebi neymiş araştırma yapıldı mi?
suan sebebı arastırılıyor 3 hafta once yapılan ecogrfıde 12.5 ıdı suan 14 mm doktorlar ddoğmadn bısey soyleemek mumkun değil diyor.... Sizin oğlunuz nasıl şuan umarım ıyıdır allah bu durumdaki her bebeğe şifa aılesınede sabır versın

suan sebebı arastırılıyor 3 hafta once yapılan ecogrfıde 12.5 ıdı suan 14 mm doktorlar ddoğmadn bısey soyleemek mumkun değil diyor.... Sizin oğlunuz nasıl şuan umarım ıyıdır allah bu durumdaki her bebeğe şifa aılesınede sabır versın
Amin. Allaha hamd olsun oğlum iyi.
sizinki de iyi olur inşallah...

Back
X