Çocuk Hastalıkları Bebeginde Kistik higroma olan ve ameliyat olacak yada olan var mi ??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Merhaba kizlar,
Oglumun boynunda dogustan kistik higroma var.
Çok şukur icinden damar gecmiyor ve kanama olmuyor.
Dogdugundan beri takip ediliyor devamli ultrason cekiliyor
Ve doktor kontrolunde.
Bu arada oglum 7,5 aylik...
En son kontrolde doktorumuz bizi cerraha yonlendirdi ve ameliyata
Karar verildi ben ameliyattan degilde sonrasindan korkuyorum.
Lutfen konu hakkind bilgisi olan varsa bnmkw paylassin gercekten
Buyuk kaygilarim var.
Herkesin yavrusuna acil sifalar diliyorum

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.benimde oğlum 2 yaşında oğlumun boynundada brankial artık var.yani iğne ucu büyüklüğünde bir delik ordan sümüksü bir akıntı geliyor benim bebeğimde bi kaç ay sonra ameliyat olcak bende ameliyatttan cok korkuyorum boyunla alakalı olduğu için biz emar çektirdik bizimkinde kist çıkmadı allaha şükür sadece içtten o deliği kapatacaklar ama böle kistlerin yada brankial artıkların tekrarlama riski çok nadirde olsa tekrarlayabiliyormuş

Canim sizefe cok gecmis olsun... Umarim en kisa zamanda bebislerimiz sagliklarina kavusurlar . Tekrarlama riskini bizede doktorumuz soyledi unarim boyle birseyle karsilasmayiz

Neden kimse cevap vermiyor lutfen kizlar ayni hastalik bile olmasa var mi 8aylik amelyat olam lutfen bana birseyler yazin cok bunalmis durymdayim birileri bana burseyler soylesinnn

Neden kimse cevap vermiyor lutfen kizlar ayni hastalik bile olmasa var mi 8aylik amelyat olam lutfen bana birseyler yazin cok bunalmis durymdayim birileri bana burseyler soylesinnn

canım benim hiç bilgim yok ama çok bumalışsın.. sadece evladına acil şifalar dileyebilirim.. Allah yavruna bir an önce sağlığına kavuşmak nasibetsin.. korkma gönlünü ferah tut.. onlar bizden daha dayanıklı.. tekrar geçmiş olsun canım..

cokk tesekkur ederım Allah herkesin hepimizi yavrusunu korusun onu cok sevıyorum ona bırsey olmasın dayanamamm

canım biliyosunki bende senin gibiyim daha önce yazmıştım ama inan senin konun hakkında bilgiye sahip deilim.bende oğlum için çok tedirginim.hergün düşünmekten bunaldım nasıl ameliyat olcak bunlar beni çok düşündürüyor kadınlar kulübünde kulak burun boğaz sayfasına bakabilirsiniz.belki bu konu hakkında fikir sahibi olabilirsin.

Tesekkur ederim cnm

Çok sukur ameliyatimzi olduk ömerim şimdi her gecen gun dahada iyi oluyor allahim bütun bebekleri korusun insallah
Ameliyat 2,5 saat surdu dostlar sagolsun onlar sayesinde bu dakikalar daha huzli gecti ama yavrumu ameliyathaneye teslim etmek
Ona ameliyat onlugu giydirmek bunlar beni kahretti ama Rabbim beterinden korusun insallah kistik higromasi olan anneler ile bütün deneyimlerimi paylasmaya hazirim Allahim butun bebislere saglik annislerinede kolayliklar versin

sizin adınıza çok sevindim..sizin için çok dua ettim.umarım bebeğiniz daha iyi olur.bizimde ameliyat zamanımız geliyor.çok korkuyorum.allah herkesin bebeğine şifa versin

Merhaba "guzelannecik " benımde bebegimde doğuştan kistik higroma var sizinle nasıl haberleşebiliriz.5,5 aylık oğlum ömer ameliyat gündemde lütfen acil görüşebilirmiyiz.

teşekkürler şimdiden.

Canim gecmis olsun oncelikle. Bebeginle alakali son durumu ogrenebilir miyim? Nolur bana ulas

Merhabalar. Çok eski bir yazı ama belki geri dönersiniz. Öncelikle geçmiş olsun. Bnm 14 aylık kızımda mistik higroma hastası. Omuzla boyunun birleştiği noktada ufak bir şişlik var. Siz ameliyatı nereye ve hangi uzmana yaptırdınız ? İz kaldımı? İyileşme süresi ne kadar? G guzelannecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…