Bebeğinde nefes alma zorlugu

nazen0683

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
1
0
1
41
Merhaba bebeğim 2 aylık 5 gündür ara ara nefes alırken hıııık diye ses çıkarıyor sanki nefessiz kalıyor gibi sonra hemen geçiyor. Derin uyurken sıkıntısı yok uykuya dalarken yada ıkınma sonrası çok yapiyor. Doktora görürdüm hicbir şey yok dedi. Arada büyürken olur falan dedi (anlamadı sanki). Böyle bir durumla karşılaşan anneler varmı korkudan uyuamıyorum çocuğum nefessiz kalacak diye:(((

Merhaba bebeğim 2 aylık 5 gündür ara ara nefes alırken hıııık diye ses çıkarıyor sanki nefessiz kalıyor gibi sonra hemen geçiyor. Derin uyurken sıkıntısı yok uykuya dalarken yada ıkınma sonrası çok yapiyor. Doktora görürdüm hicbir şey yok dedi. Arada büyürken olur falan dedi (anlamadı sanki). Böyle bir durumla karşılaşan anneler varmı korkudan uyuamıyorum çocuğum nefessiz kalacak diye:KK43:((

Canım benim de kızım uykuya dalarken öyle ses çıkarıyor Emzirerek uyutuyorum memeyi bırakırken öyle bi yapıyor ki boguluyor gibi oluyor Ben burnunun tıkanıklığına veriyorum Çünkü burnu tikali ağzında da meme var zorlanıyor Uyanıkken
ayarlıyor ama uykuya dalarken yapamıyor Ama kaka yaparken hiç öyle olmuyor Kafana takma bence Biz de ayniyiz Bu arada benim kızım da 2 ay 5 günlük bugün

Back
X