Bebeğinde süt protein alerjisi olanlar

MysticWomen

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
182
Puanlar
23
Merhaba herkese, oğlum 4 aylıkken diş çıkmasıyla beraber mukuslu kakası başladı. Başlarda dişten olduğunu düşündüm ancak 20 gün kadar sürmeye başladı ve kusma eklendi ayrıca geçmeyen sivilce tarzı pişiği vardı. Çocuk doktorumuzla görüştüm ve gastroentoloji bölümüne göstermemi söyledi. Bir doktora gittim test vs yapmadan belirtilerine istinaden Aptamil PeptiSyneo verdi. Başka doktora gittim aptamil peptisyneo kullanırken kaka testi verdirdi sonuçlar iyi çıktı ama Alfamino yazdı raporlu mama. Mama çok kötü oğlum güzel içmiyor ve biberona siniyor kokus kaynatsam da yıkasam da geçmiyor. Ek gıdaya başlayacağız asla süt ve süt ürünleri verilmeyecek. Be istiyorum ki test sonucu kesin çıksın intoleransı var ya da yok boşu boşuna çocuğun midesini bulandırıyoruz. Sizin tedavi süreciniz nasıldı hangi mamayı kullanıyosunuz ve İstanbul avrupa bölgesinde doktor tavsiyesi istiyorum çocuk gastroentoloji bölümü

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. 2 aylık bebeğimde Birebir aynı sorunu yaşıyoruz. Doktor test yapmadan alerji tanısı koydu ve aptamil peptisyneo mama verdi. Bizde de her beslenme sonrası kusma var. Pişiğimiz vardı ama geçti. Önce reflü dendi sonra pişik görünce alerji dedi. Kaka tahlili verdik temiz çıktı. Hal böyle olunca acaba alerji yok mu diye düşünüyorum. Siz nasıl ilerlediniz, bebeğiniz büyümüştür şimdi

`