Bebeginde vajinal yapışıklık olan varmi lutfen yardım

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
Kızlar bebegiminn altini temizlerken vajen bolgesini araladigimda orada bi yapisma oldugunu farkettim.doktora gittim onayladi.bana östrojen icerikli bi krem verdi.cerrahi islemle acilmamasi gerektigini,bu yapisikligin acilmamasi veya tekrar etmesi durumunda birdaha krem kullanmamam gerektigini ve 2 yasinda bu yapisikligin kendiliginden duzelecegini soyledi.basina boyle birsey gelen varmi? Krem kullanarak tamamen atlatan oldu mu? Acaba altini temizlerken yanlis birsey mi yaptim.vajina bölgesinin arasini daha mi hijyenik silmemiz gerekiyor beni bi aydinlatin lutfen.acemi bi anneyim

Benim kızım da da var canım ,bebekliğinden beri krem kullanıyorum acılıyor sonra tekrar yapışıyor,ne yaparsam yapayım engel olamadım krem tek care,iki bucuk yaşını gecti hala tekrarlıyor,büyük kızım dada aynı sorun vardı onunlada baya uğraştım şuan 12 yaşında bi problem yok cok şükür ,cok kafana takıp yıpratma kendini kremi kullan doktorunun dediklerini yap sadece,Allah dermansız dert vermesin

Hiç dert etmeyin sadece ıslak mendil ve pişik önleyicileri fazla kullanmayın onlar yapışıklığı artırıyor mümkünse su ve pamukla temizleyin. Benim kızmda tuvalet eğitimi verdikten sonra yani krem ve ıslak mendilleri kullanmayı bırakınca kendiliğinden açıldı..Hiç kafaya takmayın şu an derim...

Kremler falan gereksiz bence ıslak mendil ve pişik önleyici kullanmayı bırakınca açılmaya başlıyor ben su ve pamukla alt temizliğini yapmaya başladımaçılmaya başladı ıslak mendil kullandım 1 hafta yine kapandı derken 2 ve 2.5 yaş civarı tuvalet eğitimi verince yani ıslak mendillerden kurtulunca tamamen açıldı..duyduğum herkeste böyle oluyor..dert etmeyin..Doktor müdahalesi gereksiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…