Bebeginde ventrikul genislemesi var denilipte doğum yapanlar burda mı??

Emineyksl1333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
11
1
1
36
Detaylı ultrasyonda farkettiler bebeginizde sag lateral 9 mm ve sol lateral 11 mm ventrikül genislemesi var dediler cok korkuyorm

Aynı durum bizdede var canım günlerim.kabus.gibi geçiyor benim bebeğiminde her iki taragta 12,5 genişliğinde perotolojiye.gittik.oradada bakıldı durum aynı ama.başka anamoli yok dendi takibi yapılacak düzelme yok 33.haftamdayım ama korkulacak bişiyen olmadıgını söylüyor doktorum

Ya kimse yokmuş doğum yapan herkes işiiduşsunce yaziyor ama sonucunu yazan naptigini söyleyen yok

Erkek çocuklarında genelde olurmuş sizin erkek mi? İçinizi rahat tutun inşallah bi sorun çıkmaz sağlıkla alırsınız Bebeğinizi kucağıniza.. ablamin oğlun da da vardı doğuma kadar sinir da takip edildi doğum yaptı bebeği sağlıklı inşallah sizinde öyle olur

Abla izin çocuğu şuan nekadarlik doğumdan sonra kontrolleri oldumu sınırda demissiniz kaçta bitirdiler doğuma Kaçkar girdiler

Herkese merhaba benim bebegimdede ventikul kalinlasmasi var dendi lutfen bu sekilde dogum yapanlar varsa yardimci olurmusunuz

Benim bebeğim şuan 4 aylık oldu Allah'a şükür çok iyi gelişimi kafa çapı takibi hala yapılıyor herşey yolunda

Banada lateral ventrikül 9 mm genişliğinde yazıldı 23 .haftamdayım bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun lütfen cinsiyetimiz erkek bu arada

Back
X