Doğuma Hazırlık bebegine,erkek denip 20.haftasinda kiz oldugunu ogrenenler buraya..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bigwonder

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
72
0
16
İstanbul
yasadigim soku anlatamm..son ana kadr erkek dendi..ismini bile koyduk..herkes,sevincle mavilerini aldi..ama 20.haftada bi ogrendik kizmis..esimin yasadigi soku bunun bendeki duygusal cokuntusunu anlatamm..Ama cok sukur Allahima bebegimiz,saglikli..bikac,gune,kadr bu duyguya alisirz,elbet..sizde de var,mi boyle,hikayeler,merk ettim

biz 20. haftaya kadar net bişey öğrenemedik ve hep kız olduğunu düşündük ama 20. haftada iki doktorda erkek dedi bizdede yanılmış olsalar keşke diyorum bazen

.. aile eğitimcisiyim tecrübeme güven bir baba baba olduğunu en fazla kız çocuğunda anlar ve ilerde ikisinin muhabbetini kıskandığın bile olcak.. erkekler erkek evladı çok ister ama kız istemediğinden değil işte kültür gelenek vs.. aynı dertten muzdaribim ama yinede ben hala inanmıyorum bi hafta sonra ki yeni dr ne derse bakalım ona göre alışveriş yapcam ... benmki daha fena 24 de erkek 28. hafta kız dendi... ama benm şüphem neden biliyormusun aynı dr arkadaşa kız dedi erkek doğurdu... rabbim hepimz için hayırlısı neyse onu versin de ultrasonda baktınmı nasıl teşhis etti cinsiyeti bacak altındanmı arasındanmı? bacak altındansa yanılma oranı çok yüksek..

kızlar bu durumlar malesefki ultrasonların daha eskı olmasından kaynaklanıyor genelde bazen bakan drun yanlıslıgı ben 14+5 de baktırdım erkek dedıler 15+0da baktırdım erkek dedıler 16 da baktırdım erkek dedıler 18. haftamda yınede yanlıslık olmasın dıye perınatologa baktırdım ikincil düzey ultrason için kı onların aletı super oglumun yuzune varana kadar baktı fotosunu verdı 3 boyutlu bende ısrarla sordum degısme olmaz degılmı dıye cunku alışverıslere başladık dedım oda bızde öle bişey olmaz dedi suanda 19a girdik şükür...

Desenize sizin pipi dustu
Kiz erkek farketmez ama insan alisiyo boyerde fikrine ondan sebep cok zor
bi arkafasiminda basina geldi onun bi oglu oldugunubduyunca uctu havalara tabi

Ah cnm bende haftalarca inanamadim kordobmu acaba falan diye kadincagiz pipu gostermkten bi hal oldu bizim.aile icib cok sasirticiydi dogunca bile pipi gordum tamam dedim

ah tam benim topiğim...doktorum 12,16 ve 20. haftalardaki kontrollerde kesin olmamakla birlikte hep erkek dedi...tabi bizde erkeğe alıştık ama 23.haftada kız dedi şimdi ise bir kızım olacağı kesinleşti...tabii önce bir şok yaşadım nasıl yanılır diye...çevrenin dediklerini söylemiyorum bile...herkes kız olduğunu duyunca resmen acıdı bana...olayın ilk şokuyla çok ağladım şimdi ise kızıyorum kendime niye böyle davrandım diye...ama sanırım hamilelik değişik bir psikoloji...inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi...

Merabalar baya olmuş konunun üzerinden ama anlatmak istedim şuan kardesim 8aylik hamile ve bu zamana kadar erkek denildi pipi resmi bile verdi Dr ayrintilidada erkek denildi 35.haftasında kiz olduğunu söylediler herşey hazirlanmisti hepimiz soktayiz pipi yumurta diye gösterdikleri kordonmus öyle diyorlar ve kardeşim iyice agirlasti bütün herşeyi değiştirecek hali kalmadi ilk bebisi heves ediyordu çok şuan çok saskinlar bide klasik erkek delisi bi kaynanasi herkese ilan etmişti resmen ama bizim kizimiz olacak supriz bebek :)bu zamana kadar oğlum diye sevildi yazik ne isyanlar etti içerde kimbilir

M8aylik hamile ve bu zamana kadar erkek denildi pipi resmi bile verdi Dr ayrintilidada erkek denildi 35.haftasında kiz olduğunu söylediler herşey hazirlanmisti hepimiz soktayiz pipi yumurta diye gösterdikleri kordonmus öyle diyorlar ve kardeşim iyice agirlasti bütün herşeyi değiştirecek hali kalmadi ilk bebisi heves ediyordu çok şuan çok saskinlar bide klasik erkek delisi bi kaynanasi herkese ilan etmişti resmen ama bizim kizimiz olacak supriz bebek :) mrb yazinizi okuyunca benimde icime bir umit dustu bende 8 aylik hamileyim bana da 4 aydan sonra erkek dedi dr ama herkes kizin olacak diyor bende ole hissediyorum belki benim bebegimde bana supriz yapar

Kızlar bugün birisi dogum yapti.doguma kadar kesin erkek denen bebek bugun kiz olarak doğdu:)
Artık olmaz boyle yanilmalar diyoruz ama oluyor iste :)
Benimde üçüncü hamileligim 2 oğlum var 16 inci haftada erkek dedi doktorum tabiki buruldum biraz ama sağlıklı olsun yeter dedim ve cok alistik ailecek üçüncü oglumuz olucagi fikrine.
Ama böyle şeyler duydukca icimde bi umut oluşuyor ne bileyim hangisi hayırlı evlat olucaksa o olsun insallah :)

Çoğu yere yazmisimdir bende,akıl karıştırmak için değil ama böyle şeylerde var bilinsin diye..Kızım değil oğlum olacağını 33.haftada, ikinci bebegimdede oğlum değil kızım olacağını 20.haftada öğrendim...benim çocuklarımda böyle hep şaşırttı bizi...allahım bağışlarsa oğlum 5 yaşını bitirecek kizimda 7 aylık oldu....

16. haftanın içindeyim.. en başından beri kız hissediyordum.. şimdi bakıorm gayet de yayvan bi göbeğim var.. ama doktor kesin erkek dedi.. alttan bir ultrason görüntüsü de verdi.. hatta bilgisayarın imleci ile pipiyi gösterdi ama benim içime o boyuttaki bi bebekte o kadar belirgin büyüklükte bi pipi olur mu diye de kurt düştü buraları okuduktan sonra..

açıkçası hazırlık yapmadım hatta almayı düşünüp kenara yazdığım her şey de unisex modeller.. erkek diyince o gün biraz moral bozukluğu ile gezdim ama önemli olan sağlıklı olması benim için hemen erkek fikrine de alıştım.. şimdi eşimle isim düşünüorzki biran önce ismiyle hitap edelim..

ama burda okuduklarımdan sonra da içime şüphe düşmedi değil..

Banada 15.haftada erkek dedi ama ben soranlara degişmezse erkek diyorum

20. 30. Hatta 35.hafta olup ta doktorlarınız nasıl yanılıyor arkadaslar sasırıyorum. Ultrasonlarımı çook kötü ??? Benim bebeğimin 12. Haftada genital açıya bakarak cinsiyeti tahmin etti. Ve 16. Haftada da cinsiyet kesinleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…