Bebegine hipp kullanan varmı ?

cylntkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
11
1
1
31
bn bebegime hipp aldim kavanz ve kasik mamasini hepsinde 4. ay snnda yaziyo 5 aylkkenmi kullanicam yani anlamadim

Bn kendim basladim biraz sabirsiz davrandim canim ya ama kizim zayif belki kilo alir diye su siralar iyice istahi gitti ne yapsam mamasini yemiyo istahini nasil yerine getircem yaa

Bn kendim basladim biraz sabirsiz davrandim canim ya ama kizim zayif belki kilo alir diye su siralar iyice istahi gitti ne yapsam mamasini yemiyo istahini nasil yerine getircem yaa
Doktorunuzda zayıf görüyormu yoksa sana göremi zayıf biz annelere hep zayıf görünürler :) , bence acele etme verme bisküvi, doktoruna danış, doktorun gerek duyarsa daha doğal birşey önerir. Daha çok küçük belki hazmedemez

Cok istahsiz asgzi asiri akiyor elbisesi su icinde bu aralar dismi cikariyor acaba

Benim kızımda 4 ayından itibaren salta akıtmaya başladı şuan 7 nin içinde dişi yok şimdi çıkmasın zaten , Verazeyn adlı siteye bak diş için kehribar kolyeler var ben sipariş verdim çok faydalı olacağına inanıyorum

Benm kizimn salyadi 3 ayindan beri akior bu aralar cogaldi bide ciglik cigliga aglior bisey yemior geceleri bile aglio artk doktora gotureyim diyorum

Kuzım 15 aylık hıppın urunlerıne 6 ayda basladım hala kullanıyorum cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…