mrb arkadaslar sonunda karar verdim 2.dönem işe baslıcam ve kızımıda kayınvalideme bırakacam 11 aylık olacak zaten kızım bu aralar alıstırma calısmalarına basladık cünkü bana cok düşkün tabii bende ona ancak alısacaz 2.döneme kadar.size sorum kayınvaldeye bırakmanın ne gibi avantajları ve dezavantajları var mesela bazı arkadaslarım devamlı gönlünü hos tutmak zorundasın arada hediye alman gerekir falan dedi böyle durumları yasıyormusunuz kafam cok karısıyor bazen siz ne gibi seyler yasadınız olumlu ve olumsuz yönler neler ve ne tavsiye edersiniz bastan ipleri sıkı tutmak lazım sonucta
mrb arkadaslar sonunda karar verdim 2.dönem işe baslıcam ve kızımıda kayınvalideme bırakacam 11 aylık olacak zaten kızım bu aralar alıstırma calısmalarına basladık cünkü bana cok düşkün tabii bende ona ancak alısacaz 2.döneme kadar.size sorum kayınvaldeye bırakmanın ne gibi avantajları ve dezavantajları var mesela bazı arkadaslarım devamlı gönlünü hos tutmak zorundasın arada hediye alman gerekir falan dedi böyle durumları yasıyormusunuz kafam cok karısıyor bazen siz ne gibi seyler yasadınız olumlu ve olumsuz yönler neler ve ne tavsiye edersiniz bastan ipleri sıkı tutmak lazım sonucta
benim cevabımda biraz geç olacak bebeğine kv bakmaya başlamıştır bilede gerçi bende aynı durumdayım sanki kendi çocuğu gibi davranıyor haftanın beş günü bakıyor bazen de haftasonu akşam biyerlere gidersek o da olursa ki %90 oluyor başkalarına kocasına yani dedeye bile vermiyor ki emmese bana da vermeyecekteYillar sonra konuyu canlandirayim. Benim gibi bebegine kayinvalidesi bakacaklar ya da bakanlara akil danismak istiyorum. 2.5 aylik bebegim var 6 aylik olunca kismetse ise baslayacagim. Kizima kvdem bakacak. Cok ilgili cok merakli bakmaya ama benim aklim cok karisik. Bebegim benden uzaklasir mi onu daha cok sever mi simdi bile kiskaniyorum bebegimi. O da cok ustune dusuyor fazla ilgili. Benim gibi olanlar vardir eminim bana yardim edin olumlu dusunmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?