anne sütü için kilosunun altıda biri diye biliyorum yani 5 kg bebeğin ortalama 600-800 cc ıcebilir bir günde.mama miktarı daha az oluyo cunku kıvamı daha koyu.anne sutu ıcın bı ogunde 100 ıcerken obur ogunde 120 ıcebilir benimki oleydı ben de sagıp verdim ordan biliyorum doktora da sordum onayladı cnm
ben 160lık sağdım yedi üstünede 60lık mama yedi çünkü doymamış gibi aranıyodu acaba çocuğun midesinimi genişlettik de doymuyor?
benim kızımda oyleydi doktor sasırmıstı hatta 100 ccden fazla ıcemez demişti benim kızım bi ogunde 190 cc ıctıhgını bılıorum doktora soylediğimde bebeklerin belli büyüme atakları olur belli haftalarda o zamanlar cok içer demişti .bir de dikkat et mesela yedirdin 100 lük sonra yarım saat sonra bi daha 100 luk ıctı kesin arada kaka yapmıstır benım kızım da oyle oluodu ne zaman kaka yapsa yeni bile yemiş olsa bi daha besliyordum şapur şupur götürüyordu.çok kilo alır diye endişelenme diyor herkes emeklerken diş çıkarırken çok verecek diyorlar o yüzden kızım ne kadar isterse o kadar veriyorum ben.