Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBebeğine tahin-pekmez ya da sadece tahin veren var mı, arkadaşlar?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben de ilk şubat tatilinde verdim hiçbir şekilde kahvaltı etmiyordu köyde de kahvaltıda hep olur ıhlamur içerken ekmek bandırıp tahin pekmez verdiyordum ben de
Bende kafama göre 1 haftadır az az veriyordum artık 12 aylık olmak üzere ama günde 3-4 kez kaka yapmaya başladı sanırım yağdan oldu yine vermesemmi diye düşünüyorum
bende hem tahini hem pekmezi kullanıyorum oğlum 10.5 aylık 7.ayından beri kullanıyorum pekmezi kahvaltıda tahini gece uykudan önce kaşık mamasına ekliyorum