BEBEGINE UYKU EGITIMI VEREN BASARILI OLAN VAR MI ?

Okkeanos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
34
20
88
Merhaba anneler :) 5 aylik bir bebegim var.ilk baslarda kucakta sss pat yontemi gayet iyi gidiyordu.daha sonra gaz sancilarimiz baslayinca kucak resmen donme dolaba dondu 🤦‍♀️ ve uykularimiz sansliysam ogun 45 dk yi gecmedi yoksa 20 30 dk da uyanan ve kucakta sallanmak isteyen bebegim vardi.ise baslayacagim icin ve cok yoruldugumdan artik bir dur dedim! Ve kucakta aglasada sallamamaya basladim.bugun 2.gunumuz ve biraz iyi gidiyor gibiyiz en azindan uyuduktan sonra 2 saat yatabiliyor cok sukur.en erken 1 saat sonra kalkiyot.benim sorum deneyipte basariya ulasan bebegini besige koyunca uyutabilen anne var mi ? Tamm durmayi ogrendik ama nasil besige koyacagim bilmiyorum :(

Canım benim ikizlerim var onlarda 5 girecek saat 23 gibi beşiğe koyuyurum bi saat sağlıyorum tabi elektrik yok ses yok kesinlikle 3 saat sonra kaldırıp besliyorum

Canım benim ikizlerim var onlarda 5 girecek saat 23 gibi beşiğe koyuyurum bi saat sağlıyorum tabi elektrik yok ses yok kesinlikle 3 saat sonra kaldırıp besliyorum
Ben salllamiyorumda.yataga biturlu yari uyanik halde yatiramiy9rum kllar cok hareketli uyandiriuo kendni🙄

Back
X