bebeğini aşağda taşımış ve doğurmuş anneler fikir verir misiniz?

penpetekir

Allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
562
22
118
Arkadaşlar en son 31 haftalıkken kontrole gittiğimde doktoruma karnımın alt bölgesinde aşırı baskı hissettiğimi söyledim. İlk gebeliğimde bunu yaşamamıştım. O da muayene etti ve bebeğin başının çok aşağıda olduğunu ancak rahimde açılma vs. olmadığı için erken doğum riski olmadığını söyledi. Benim gibi 30. haftadan sonra alt karnında aşırı baskı ve belinde ağrı hisseden, bebeği aşağıda taşımış olan anneler, kaç haftalıkken doğurdunuz? Daha önce normal doğum yaptım ve az çok tehlike olabilecek durumları biliyorum ama erken gelir mi bebek acaba? Bebeğimin gelişimi haftası ile uyumlu ve erkek.
Çok teşekkürler.

Bende 30+3 de kontrole gittigimde bebek donmus ve kafasi asagida duruyor pozisyondaydi bana erken dogumdan falan bahsetmedigine gore riskim yok ama kasiklarimda bazen ince ince agrilar hissetmeye basladim belim sirtim agrilari gecmiyor artik yatamiyorum diz kapaklarimda ve topuklarimda asiri bir agri ve agirlik hissi var. Benim ilk hamileligim ve bizimde bi oglumuz olacak gelisimi 5 gun falan onden gidiyormus oda normal dedi. 33. Haftamda tekrar kontrolum var bakalim ne alemde olacak ozaman bizim ufaklik

GM Discovery cihazından gönderildi.

Son düzenleme:

Canım senin durumun bebek aşağıya dönmüş benimki 25.haftadan beri dönük ama sanırım arkadaşınki baş olarak kanala doğru. ..sendeki normal olanı Canim. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ne zamana kadar kanala yerlesip dogum icin bekler bebek kacinci haftada belli olur ki ben artik hic yatamaz oldum doktor gosterdi ultrasonda tam kemigin ustunde kasikdaydi basi ama ck hareketli oyle kalmis olmasi pek mumkun dgil gibi heralde

GM Discovery cihazından gönderildi.

Kanala girdi mi doğum yakın diye biliyorum benimde ilk hamileliğim ama tam emin değilim; )
Ben şimdi 37 haftalık hamileyim kuzenim 38 haftalik dün kontrolu vardı cuma günüde sezeryan tarihi beklemeyebilir demiş doktor. ..şuanda başı basagida durması iyi normal doğum istiyorsan zaten 37 den sonra ,öncesinde sürpriz olmazsa beklemeyebaslarsin..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…