Bebeğini kaybedenler

Merveyasar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
124
79
98
33
Merhaba 6 nisanda doğum yaptım ve 17 nisanda bebeğimi kaybettim. Ölüm sebebi pulmoner hipertansiyon dendi erken doğmuştu dünyalar güzeli oğlum uçtu gitti bu dünyadan. Öyle kötüyüm ki bir kabusun içindeyim uyanamıyorum sanki karnım da bomboş ellerim de hayallerim başıma yıkıldı hayatımda hiçbir şeyin anlamı kalmadı. Yavrum bir defa bile anne sıcaklığı alamadan gitti. Nasıl toparlanıcam bilmiyorum nefes alamıyorum evladını kaybeden anneler siz nasıl dayandınız nolur yardım edin bana.

Allah sabır versin, geçecek demiyorum o yüzden acının geçmesini bekleme, onunla yaşamayı öğren. Evladın olmasını isteyebileceğin en güzel yerde Cennette. Ben yaşayan olarak seni teselli edecek cümle bulamıyorum, öyle birşey yok zaten. Tek kurtuluşun, akıl sağlığını yitirmeme olanağın teslimiyette, Rabbim iman gücü versin.

Aynen. Her gün şükrediyorum inancım olduğu için.

Allah büyük sabır versin, bene 6 aylık kaybettim. Aklımı kaybetmemek için hergün dua ettim .. geçmeyecek sanıyoruz ama geçiyor hiç korkmayın, asls unutmayacaksınız, unutacağınızı söyleyenlere kulağınızı kapayın. Canım yanardı unutacağımı düşündüğümde. Sonra oğlum oldu şu an 2 yaşında :) dünyalar benim, şükretmekten başka duam yok. Hala aklımda kaybettiğim bebeklerim ama çok şükür ki.bi oğlumu alıp bi oğlumu verdi Allah, sizde dua edin korkmayın geçecek acısı hafifleyeceksiniz inş sakın içinize atmayın ağlayın bol bol ama asla isyan etmeyin, güzel günler gelecek arkasından ..

Allah sabır versin size. Yaşayanlar bilir ancak.. yutkunamamak... Nefesn alamamak. Birsey denilmez bu zamanlarda acını yasa.. geçmiyor sadece külleniyor

.........
Üç ay oluyor bende bebeğimi oğlumu doğumdan 6 saat içinde kaybettim, solunum sıkıntısı akciğer enfeksiyonu nedeniyle Rabbim ömür vermemiş hersey bahane oldu cok şanslı anneleriz aslında ama bu acının tarifi yok , ilk gün ki gibi değilim ama içimin yangını aynı , tekrar hamile kalmak istiyorum sezeryan doğum yaptım, , sen şuan nasılsın toparlandın mı tekrar hamile kaldın mı

Merhaba canım, bişe sormak istiyorum şuan nasılsın toparlandın mı, bende üç ay önce kaybettim bebeğimi sezeryan ile doğum yaptım, tekrar hamile kaldın mı yada düşünüyor musun normal doğum mu sezeryan mı oldun, ben hemen kalmak istiyorum ama sezeryan oldum korkuyorum

Ben de 25 ekimde 1 aylık yavrumu kaybettim.Kucagim boş kaldı meleğim bıraktı gitti beni son gün hep göğsümde uyudu meğer uçacakmış yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…