- Konu Sahibi hanedanemir
-
Canım ben 37+5 de oğlumu karnımda kaybettim...Oğlumu kaybettikten sonra acım biraz dinsin diye sezeryan olmama rağmen 4 ay sonrasında korunmayı bıraktım.Sezeryan sonrası 5,5 ay sonra kızıma hamile kaldım ve kızımı sağlıcakla kucağıma aldım ve şu an kızım 9 aylık...
Canım kaybettiğim bebeğimin acısı hiç geçmedi,Onu hala özlüyorum,Onun için hala ağlıyorum...Ama çok şükür kızım sayesinde yaşama daha sıkı bağlandım,kızımla birlikte her şey çok daha güzel,kızım benim yaşama sebebim,kızım sayesinde daha güçlüyüm artık...
En kısa zaman da Emirinin kardeşini kollarına alırsın inşallah, acını unutmayacaksın ama yaşama tutunmak için çoooook büyük bir sebebin olacak...
Canım benim inşallah Allah senin de gönlünün muradını en kısa zaman da verir...İnşallah seneye bu zamanlar bebişin kucağında olur...çok güzel bir örneksin sen bizlere melekcim
Canım benim inşallah Allah senin de gönlünün muradını en kısa zaman da verir...İnşallah seneye bu zamanlar bebişin kucağında olur...
canlarım bende 40 ve 34 haftalık 2 bebeğimiz ardarda kaybettim bir kızım birde oğlum var cennette allahım dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bu acılar çook zor:2:
canlarım bende 40 ve 34 haftalık 2 bebeğimiz ardarda kaybettim bir kızım birde oğlum var cennette allahım dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bu acılar çook zor:2:
Allah sabır versin çok acı benim 10 haftalıkken kalbi durdu karnımda doğmadığı halde görmediğim halde üzülüyorum çok acı Allah hayırlı zamnda hayırlı evlat versin isteyen herkese AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim sebepsiz okadarcıkken bile beni bırakıp gitmesi beni mahvetmişti neden soruları bitmek bilmedi şimdi senin hikayeni okuyunca anladım daha haff olduğunu ama okadar bile anneliği yaşamak herşeye değerdi çok zor şeyler yaşamıssın allah sabır ve kucağına alacağın hayırlı evlatlar versin tabiki banada
bende yeni 4 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü yawrum dayanamadı ölüsüyle saatlerce kıvrandım bebeğimi almasnlar die elimden geleni yaptm uyandğmda beni terk etmşti ble hala canm yanıyor ağlamaktan düşünmekten bttim oğlumla mertimle çok acılar çektk hep çevremdekiler yüzünden başta babası yüzünden oldu hamile halimde çektrmediği kalmadı ve dayanamadı yawrum onu çoookkk sewiyorum bir an önce canıma kavuşmak istiyorum ilk göz ağrım olacaktı ama şimdi yokkk bundan acı bşe olablrmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?