Bebeğini kaybedipte, tekrar anne olabilen melek anneler acınız biraz olsun dindi mi?

hanedanemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
31
4
36
Edirne
Hikayemi okuyan tanır beni. Melek yüzlü Emirimin annesi olan ben , bütün Edirneyi dolaşıpta öten havlu arayıpta havlusu kefen olan Emirin annesi ben, ağzından Emir adını düşürmeyen ,yüreği 17 temmuzdan beri cayır cayır yanan ve yüreğinin sızısı hiç dinmeyen ben. Geceleri evde Emir diye dolaşan “Emirim annem nerde olduğunu bilmiyorum ama güzel bir yerlerde olduğuna eminim,sen üşürsün, korkarsın sakın korkma çekinme annecim, ben seninleyim iyi geceler Emirim” diyerek uyuduğum ben. Rüyalarımda uzaktan inleme sesleri ile bana anne anne diye seslenen Emirin annesi ben. Mezarına EMİRRRRRRRRRRR diye koşa koşa gidip toprağına sarılan, dertleşen sonra da “Allahım oğlum sana emanet “ deyip bütün ruhumu orda bırakıp arkama baka baka, gözyaşlarım hiç dinmeyerek döndüğüm ben. Evde yemek yaparken yüreğinin acısına dayanamayıp Emirrrr diye dizlerimin üstüne çöküp ağlayan ben. Bir gece çok özleyipte yüreğinin acısına en güçlü ağrı kesici bile iyi gelmeden dayanamayarak yüreği ağrıyarak gece saat 3 te Trakya hastanesinin 9.katına gidip yattığı küvezi görmek isteyen ,yattığı yere uzun uzun bakan, hep ondan bir şeyler bulmak isteyip, bütün bebeklerde Emirinden bir şeyler arayan ben. Eşyalarının bulunduğu eve gidip dolabı gizli gizli açan tulumlarını öperek, Şampuanlarını koklayarak içine çeken Emirrrrr diyen sesi duyulmasın diye ağzını sıkıca kapatıp hıçkırıklara boğulan ben. Yeni doğmuş bebeklere bakıp “sizde meleksiniz acaba Emirim nasıl “ diye onlarla içinden konuşan ben. Derste okulun tuvaletlerine gidipte hıçkırarak ağlayan sonra yüzüne yine maskesini takıp “evet nerde kalmıştık diye dersine devam eden ben. Sıraların arsında dolaşırken “ah be Emirim sende böyle mi olacaktın “ deyip yavrularının başını okşayan ben. Derdimi biraz olsun unuturum diye bütün aktivitelere başvuran ama derdini sızısını hiç geçiremeyen ben. Bayram sabahları kabusa dönen, birçok kişinin evladı yanında cicili kıyafetleriyle olurken ben evladımı mezarında dolaşmaya gittiğim ben. Edirnede nerde olursam olayım yüreğimin ve gözlerimin onun mezarının olduğu yerde olan ben. Trafikte kaza yapma olasığını geçirdikten sonra “oğlum annem sana geliyordum emirim buluşacaktık oğlum diye sevinen ben. Ben yanıyorum yüreğim kanıyor oluk oluk akıyor. Mezarında toprağını kazıyıp ne halde olursa olsun onu içime gömmemek için kendimi zor zabtettiğim ben. günden güne Emir diye eriyorum. Allahım sana şükürler olsun . senin bildiğin bir şey vardır. Oğlumla bulşacağım bir gün Allahım çok şükür.Ne olur Emirim iyi olsun oralarda.
Acaba Emirimin kardeşi olsa ki artık benim sağlıklı bir evladım olacağına unmudum da kalmadı sanki acım biraz olsun diner mi.seni son nefesime kadar unutamam Bu gözyaşlarım diner mi. Emirimin beşiği, eşyaları, anıları, kardeşinde olsa diner mi acılarım. Emir melek yüzlüm çok özledim seni annem. Annem annem ......

canım öncelikle hikayeni bilmiyorum ama başın sağolsun , allah sana sabır versin. rabbim aynı acı ile hiçbirimizi sınamasın. ben bebeğimi doğmadan kaybettim onun acısını bile hala hissediyorken, seni düşünemiyorum bile. eminim katbe kattır . bebeğimi kaybettikten 6 ay sonra kızıma hamile kaldım şuan 13 aylık allah bağışlarsa.yani canım rabbim sana da inşallah bir bebek verir. acın dinmez bilirim ama, en azından ikinci yavrunla bir daha hayat bulursun. benim için öyle oldu.

ben de çok merak ediyorum
ama bizim bu durumumuzda olan herkes coğunlukla gecmedi ama acısı haffledi diyorlar
yeni bir bebekle
hanedan cım sen ne zaman düşünüyorsun hayırlısıyla

bende 2aylıkken kaybettim bebeğimi mahvolmuştum saçlarım beyazlamıştı 1 haftada senin durumun bizden daha kötü canım eşimle yıkıldık mahvolduk doğmamış nasıl oldugunu bilmediğimiz daha eli yüzü bile oluşmayan bebeğimiz için acılar çektik haa şimdi çeköıyormuyuz ahh ahhh ne yaparsak yapalım unutulmuyo canım benım şuan hem yazıyorum hem ağlıyorum RABBİM sana sabırlar versin şimdi yine hamileyim çook şükür ama içinden hiçbirzaman onu atamıyorsun unutamıyorsun bu bebeğimiz acımızı dindirdi ama yinede çok zor

canim yazini okurken kendimi tutamadim Melek annesi olmak cok zor ama düsündükten sonra bizlere cok büyük bir mükafat olacak ahirette hep bir bebegimiz olacak.

Ben oglumu 38 haftalikken ölü dogurdum maalesef. 25 Ocakta tam 3 sene oluyor benim hala bir bebegim olmadi ,olsa biraz olsun kendimi toparlayacagim ama sabretmekten baska carem yok.

Insaallah sen benim kadar beklemezsin yeni bir bebek icin ..

Bu aciyla yasamak cok zor ama yasiyoruz iste , Rabbim sanada bol sabirlar versin basin sagolsun Arkadasim

Canım ben 37+5 de oğlumu karnımda kaybettim...Oğlumu kaybettikten sonra acım biraz dinsin diye sezeryan olmama rağmen 4 ay sonrasında korunmayı bıraktım.Sezeryan sonrası 5,5 ay sonra kızıma hamile kaldım ve kızımı sağlıcakla kucağıma aldım ve şu an kızım 9 aylık...
Canım kaybettiğim bebeğimin acısı hiç geçmedi,Onu hala özlüyorum,Onun için hala ağlıyorum...Ama çok şükür kızım sayesinde yaşama daha sıkı bağlandım,kızımla birlikte her şey çok daha güzel,kızım benim yaşama sebebim,kızım sayesinde daha güçlüyüm artık...
En kısa zaman da Emirinin kardeşini kollarına alırsın inşallah, acını unutmayacaksın ama yaşama tutunmak için çoooook büyük bir sebebin olacak...

Son düzenleme:

çok güzel bir örneksin sen bizlere melekcim

hayırlı cumalar melek anneleri allah ım sabırlar versin hepimize bende 4 bebegimi kaybettim 2.5 aylık 3 aylık 4.5 aylık ve 3.5 aylık yasayanım yok seni cok iyi anlıyorum ama rabbim de sabır dilemekten baska birşey gelmiyor elimizden allah ım bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inş bizlere bir daha evlat acısı yasatmasın ve kucaklarımızı boş bırakmasın ins aminnnnnnnn hepimizin :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::

canlarım bende 40 ve 34 haftalık 2 bebeğimiz ardarda kaybettim bir kızım birde oğlum var cennette allahım dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bu acılar çook zor:2:

canlarım bende 40 ve 34 haftalık 2 bebeğimiz ardarda kaybettim bir kızım birde oğlum var cennette allahım dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bu acılar çook zor:2:

Allah sabır versin çok acı benim 10 haftalıkken kalbi durdu karnımda doğmadığı halde görmediğim halde üzülüyorum çok acı Allah hayırlı zamnda hayırlı evlat versin isteyen herkese AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim sebepsiz okadarcıkken bile beni bırakıp gitmesi beni mahvetmişti neden soruları bitmek bilmedi şimdi senin hikayeni okuyunca anladım daha haff olduğunu ama okadar bile anneliği yaşamak herşeye değerdi çok zor şeyler yaşamıssın allah sabır ve kucağına alacağın hayırlı evlatlar versin tabiki banada

malesef bende bir melek annesiyim ve meslektaşız.anlattıklarını bire bir yaşadım.126 gün bir odadan dışarı çıkmadım...ağladımağladım...öğrencilerime sarıldım.avutacak şeyler aradım...teselli olmadı.dayanamıyordum.2.ay doktora gidip neden hamile kalamıyorum dediğimde kovularak cevaplar aldım.6 ay bekle vücudun dinlensinnnn.hayır bebeğim olmazsa ölecektim acıdan..sabah 5.5 ta fenalaşıp 8.5 ta öldü efem...minik oğlum.4 gün dayanabildi dünyaya.hergün kurlmuş saat gibi 5.5 ta yüreğimin acısıyla uyanır ağlardım.gün bitmez sabah olmazdı.tam 3 ay sonra yeniden hamile kaldım,doktorların sakın kalma ölürsün laflarına aldırmadan.öleceksemde anne olarak ölmeliydim.hep yatıım.serumlar yedim.ilaçlar iğneler..28 kilo aldım.ama anne oldum.bebem şimdi 18 aylık allahım bağışlarsa.....
acı geçtimi aslaaaaaaaaaa.sol yanım felç oldu bi kere.hala oğlumun doğduğu ve öldüğü günlerde ben biraz daha eksilirim.hala yaşıtlarıyla kıyaslar rüyalarımda konuşurumm...ama bebeğim hayata bağladı beni...gülümsedim yeniden.inandım yaşamaya.savaşmanın başarmanın tadını aldımm.yaram kabuk bağlamadı kanıyor.ama eskisi kadar acıtmıyor.
rabbim yar ve yardımcın olsun...

evet canım rabbim herkesi ayrı şekilde sınav ediyor bu sınavı isyan etmeden geçebilirsek ne mutlu..rabbim kucaklarımızı doldursun tez zamanda inşallahhh:26:

bende yeni 4 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü yawrum dayanamadı ölüsüyle saatlerce kıvrandım bebeğimi almasnlar die elimden geleni yaptm uyandğmda beni terk etmşti ble hala canm yanıyor ağlamaktan düşünmekten bttim oğlumla mertimle çok acılar çektk hep çevremdekiler yüzünden başta babası yüzünden oldu hamile halimde çektrmediği kalmadı ve dayanamadı yawrum onu çoookkk sewiyorum bir an önce canıma kavuşmak istiyorum ilk göz ağrım olacaktı ama şimdi yokkk bundan acı bşe olablrmi...

ALLAHIM sabır versin canım yüreğini genişletsin ferahlık versin inşaallah bende ilk bebeğimi 37 haftalıkken sezeryanla doğurdum plesantanın erken ayrılması sonucu bebeğim karnımda kan yutmuş ve oksijensiz kalmıştı sadece 2 gün yaşayabildi canım oğlum 3 ağustosta melek oldu...Rabbim dayanma gücü versin hepimize zor elbetteki çok zor ama ne diyor mevlana zor diyorsun ...zor olacakki imtihan olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…