Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebeginin dilinde pamukcuk olan varmi?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebegimin dilinde pamukcuk var dili bembeyaz dunden beri farkettimki mercimek kadar bi yer kizarmis biberonuda ememiyo daha 5 aylik oglum.hic boyle oldumu sizde
benim bebeğimde oldu cnm zamanında moralini hiç bozma hemen hemen her bebekte süt içmesinden dolayı oluyor sen öncelikle yarın doktora götür ağzı için bişeyler verebilir ayrıca muhtemelen karbonatlı su ile temizlemeni söyleyecektir, o da yarım çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat koyuyorsun yara bezini parmağına sar karbonatlı suya batırıp pamukçuğu silerek temizle o kadar
Benim de bebegimde oldu. Karbonatli su ile silerek geciyor. Karbonatli su yakmaz bu arada. İlac kullanmaktansa karbonatli suyu tercih ederim. Bir de emziriyorsan kendi gogus ucunu da karbonatla sil. Gecmis olsun...
Bebegimin dilinde pamukcuk var dili bembeyaz dunden beri farkettimki mercimek kadar bi yer kizarmis biberonuda ememiyo daha 5 aylik oglum.hic boyle oldumu sizde
Selam karbonatlı su iyi gelmiyor .benim denemediğim şey kalmamıştı. kızım yeni doğduğunda olmuştu. şu an 5,5 aylık ama bir daha pamukçuk olmadı. benim size tavsiyem dut şurubu kullanın. pamukçuğa birebir. sevgiler
Merhabalar arkadaşım,gecmıs olsun oncelıkle.
Benım kızımda da o zamanlarda pamukçuk olmuştu.Doktor bana MIKOSTATIN dıye bı ılac vermıstı,damlalıkla akıtıyorduk ağzına,ıkıncı gunun sonunda bıtmıstı tamamen. olduğunda yıne ara ara kullandık.