Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğinin Ense Kalınlığını Ölçtürenler ve İkili Test Sonuçları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Test sonuçlarını alan arkadass..orada bır deger warmıs 50nın uzerındeyse kız ,50 nın altındaysa erkek oluyormus bebiş..daha önce burdan bı topikte okumustum..cogunun dogru cıkmıs..ablamında 50 ustundeymıs ve kızımız oldu..bı bakın sadece zaten onumuzdeki ay ögrenırsnız gerceği ...

PAPP-A 0,801 mIU/ml
fB-HCG 39,3 ng/ml
Yaş riski 1:959
Trisomy 21 <1:10000
Trisomy 18 <1:10000

kızlar benımkısı ıse bu
bı bılgısı olan varmı taaa salı gunu sonuc gosterıcemde :14: :14:

PAPP-A 0,801 mIU/ml
fB-HCG 39,3 ng/ml
Yaş riski 1:959
Trisomy 21 <1:10000
Trisomy 18 <1:10000

kızlar benımkısı ıse bu
bı bılgısı olan varmı taaa salı gunu sonuc gosterıcemde :14: :14:

cnm değerlerin çok iyi aynı benimkisiyle doktor 3lüye bile gerek duymuyor bana hadi hayırlısı olsun bakalım:)

cnm değerlerin çok iyi aynı benimkisiyle doktor 3lüye bile gerek duymuyor bana hadi hayırlısı olsun bakalım:)

cevabın ıcın tesekkur ederım cnm benım :)
ayy ınsallah
zaten 3lu ıstemıyordum ben
Allah hepımızın yavrusunu saglıcakla bızlere bagıslasın

ense kalınlığı 2mm..2li test yaptırdık sonucları 3-4 gun sonraa..Allah hepimize saglıklı eli ayagı yüzü gözü düzgün hayırlı ewlatlar nasip etsin..

arkadaslar ben test sonucumu aldım .cok sukur cut off degerının altında cıktı.

down send= 1:5370

yas riski= 1:992

trizomy 13/18= 1:4270 yaş riski= 1:7772

Degerlerimiz benziyo ama benim doktorum amniyosentez olabilirsin dedi.gercekten ya anlamıyolar ya da gıcıklar.tamam yaşım 34,yas riskim 1/338ama bu normal.kan degerime bakıp konuşmadı bile.trisomy21 riski 1/5311.benim de cut off altında yazıyo.bu iyi mana mı yani?

GULNIHAL 2.3 te normal canım korkma.bazı dr.lar uyuz dr.lar ınsanı oyle korkutuyor.umarım sızınde ıkılı testınız ıyı cıkar.tabı o 1 tane rısk her zaman var hepımız ıcın ama Rabbım hepımıze saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah,kucagımıza saglıkla almayı nasıp etsın.AMİN.

Back
X