Bebeğinin kalbi karnindayken durduğunu öğrenenler

Korkuyorum aynı seyleri yaşamaktan benim gibi olan var mi?

• 1000000

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • This poll will close: .

Meltem63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
8
1
1
32
Ben bu hafta bi kimyasal gebelik geçirdim yine umutlandim ama nasip olmadi Allahın işine akıl sır ermez inşallah Allah bütün müminlere hayırlı sağlıklı evlat nasip eder benle eşime de.Bu gebelikten 3 ay önce 5bucuk aylik bebegimin kalbinin atmadigini aylik kontrolümde öğrendim ve yıkıldım halada atlatamadm bunları yazarken ciğerim sızlıyor bütün anaları simdi anlıyorum Allah kimseye evlat acisi yasatmasin yasiyan bütün herkese sabır versin .Ben hala sebebinin ne olduğunu ogrenemedim kan pihtilasmasi dan suphelendiler ama az cikti kromozom testide yaptim benimki temiz cikti ama eşim daha yapmadi benim gibi sebebini bulamayan ve hala neden oldu diyip herşeyden nem kapan anneler var mi?????​

Ben bu hafta bi kimyasal gebelik geçirdim yine umutlandim ama nasip olmadi Allahın işine akıl sır ermez inşallah Allah bütün müminlere hayırlı sağlıklı evlat nasip eder benle eşime de.Bu gebelikten 3 ay önce 5bucuk aylik bebegimin kalbinin atmadigini aylik kontrolümde öğrendim ve yıkıldım halada atlatamadm bunları yazarken ciğerim sızlıyor bütün anaları simdi anlıyorum Allah kimseye evlat acisi yasatmasin yasiyan bütün herkese sabır versin .Ben hala sebebinin ne olduğunu ogrenemedim kan pihtilasmasi dan suphelendiler ama az cikti kromozom testide yaptim benimki temiz cikti ama eşim daha yapmadi benim gibi sebebini bulamayan ve hala neden oldu diyip herşeyden nem kapan anneler var mi?????​
Acınıı o kadar iyi anlıyorum ki..
10 haftalık bebeğimi karnımda öldüğü için kaybettim.
Hemde içimde 15 gün ölü kalmamş ben hiç anlamadım. Kanamam geldiği halde kabullenemedim.4 ayrı doktora gittim en son kalp atışını kendi kulaklarımla duymak içn gittim yoktu gerçekten.
Bende araştırdım canım. Kan pıhtılaşma baktırdım değildi normaldi. Patoloji de bişi çıkmadı. En son Cmv elisa kızamıkçık birde hayvandan iyi yıkanmayan sebzelerden bulaşan bi hastalık var onlara baktı doktor. Ben CMV ELİSA virüsüne karşo bağışıklık kazanmamışım. Bu beni etkileyen belirti veren bi virüs değilmiş ama hamileyken drekt bebeği etlileyen bişeymiş. Virüs etkilemiş zaten yaşasaydı da bi yeri kusurlu doğacamlmış. Oda kendi kendine rabbim tarafından ölmüş. Bence bu testlere baktır btnem ben şuan bağılıklık kazandım ve doktorum bağışıklık kazanmadan hamile kalma demişti kalmadım. Allah sabır versin inşallah. Her şeyin Allâhtan olduğunu ve kendi bedenimizin bile bize emanet olduğunu çıkarma aklından.. Ben kendimi öyle toparladım tabi o acı hep taa içimde benimle.. Allah sabır versin inşallah

Gecmis oldun kizlar insallah bundan sonrasi guzel olur Bende 29nisanda Dr kontrolüne gittiğimde bebeğimin öldüğünü öğrendim 17 hafta olmasi gerekirken 14 hafta da kalmış kuzum doğum yaptirdilar suandada araştırma yapılıyor ama büyük ihtimal pıhtılaşma dedi Dr. Bir daha yasatmasin rabbim . bir daha ne zaman hamile kalmayı planliyorsunuz kızlar 3ay mi 6ay mi beklemeli sağlıkla hayırlı zamanda olsun da

Gecmis oldun kizlar insallah bundan sonrasi guzel olur Bende 29nisanda Dr kontrolüne gittiğimde bebeğimin öldüğünü öğrendim 17 hafta olmasi gerekirken 14 hafta da kalmış kuzum doğum yaptirdilar suandada araştırma yapılıyor ama büyük ihtimal pıhtılaşma dedi Dr. Bir daha yasatmasin rabbim . bir daha ne zaman hamile kalmayı planliyorsunuz kızlar 3ay mi 6ay mi beklemeli sağlıkla hayırlı zamanda olsun da
Canım ben ocakta kürtja oldum şubatta korunmayı bıraktım. Doktor virüs geçtiğinde korunmana gerek yok zaten rahmin hazır olduğunda olacaktır dedi

Ayy cnm hadi inşallah Allahim nasip etsin en kısa zamanda
Bana Dr 6 ay dedi belki psikolojik de o kadar sure vermiş olabilir. Ama önce hematolojiye gideceğim.

Ayy cnm hadi inşallah Allahim nasip etsin en kısa zamanda
Bana Dr 6 ay dedi belki psikolojik de o kadar sure vermiş olabilir. Ama önce hematolojiye gideceğim.
Yok canım yaa bana da kürtajı yapan doktor 6 ay korun dedi ama hamilelikte gittiğim doktorum gerek yok dedi dediğim gbi doktorlar 6 aya kadar olmaması normal.diyorlar rahimin toparlanma süresi

Back
X