19 haftalık hamileyim ve dün 4 boyutlu ultrason çekildik ve bebeğimin karaciğerinde sağ lobda bir parankim kalsifikasyonu izlenmiş anvak safra yolları ve karaciğerin diğer herşeyi normalmiş kireçlenme anlamına geliyoırmuş.doktorum toksiplazma tahlillerime tekrardan baktı sende baktmıştık temiz çıkmıştı dedi acaba dedi enfeksiyonu şimdi mi geçiriyorsun bi daha istedi ve beni tıp fakültesi yada eğitim araştırma hastanesine yönlendirdi.
bu kireçlenmenin beyinde yada kalpte de olabildiğini kimi zaman kendiliğinden geçtiğini geçmediği zamanda bebek doğduktan sonra tedavi edilebildiğini ama genede riske etmemiz gerektiğini söyledi aranızda böyle bi durumla karşılaşan varmıı?insan genede rahat edemiyor ya geçmezse diye düşünüyor
ben de 22 haftalık hamileyim ve benim bebeğimin karaciğerinde de parlak bir cisim bulundu. sizin gibi benim de tüm tahlillerim temiz. acaba sizin bebeğinizdeki kireçlenmeyi nasıl tespit ettiler bize bişi diyemiyorlar. hangi tıp fakültesine ve hangi doktora gittiğinizi bizimle paylaşabilir misiniz. hamileliğinizin ilerleyen dönemi nasıl geçti ve kireçlenme geçti mi? biz çok endişeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar şu an aynı durumu ben yaşıyorum.sizde bir gelişme ve değişim var mıMerhaba,
Konu üzerinden uzun yıllar geçmiş ama. Benim de bebeğimin karaciğer parankiminde 2 adet kalsifikasyon(parlaklık, kireçlenme) göründü. Onun dışında herhangi bir anormal durum olmadığını söylediler. 3 Kez detaylı ultrasona girdim. Bu durumu yaşayan ve sürecini paylaşabilecek olan var mı?
Merhaba benim bebeğimin karaciğerinde de parlaklık gördüler şok içindeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorumMerhaba,
Konu üzerinden uzun yıllar geçmiş ama. Benim de bebeğimin karaciğer parankiminde 2 adet kalsifikasyon(parlaklık, kireçlenme) göründü. Onun dışında herhangi bir anormal durum olmadığını söylediler. 3 Kez detaylı ultrasona girdim. Bu durumu yaşayan ve sürecini paylaşabilecek olan var mı?
Sizin kaç haftalıkken bu söylendi ? Ayrıntılıda mı söylendi ?Merhaba benim bebeğimin karaciğerinde de parlaklık gördüler şok içindeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Evet zaten gelişimi de geriymiş 3 hafta geriden geliyor ne olacak hiçbir fikrim yok çok endişeliyimSizin kaç haftalıkken bu söylendi ? Ayrıntılıda mı söylendi ?
22 hafta olması gerekirken 20 haftalık şu andaSizin kaç haftalıkken bu söylendi ? Ayrıntılıda mı söylendi ?
Benimkinin gelişimi gayet iyi sıkıntı yok ama turner olduğu söylendi testte %9022 hafta olması gerekirken 20 haftalık şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?