Bebeginin karin cevresi geriden gelip sonra normale donen varmi

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
cuma gunu doktora gittigimde soyledi 8-9 gun geri cikti bacaklari bir hafta onde bas cevreside normal doktor sikinti yok yapisal dedi ama iki gundur uykularima giriyor beslenmeylede alakali diyenler olmus iki gundur daha sıkı besleniyorum hareketleride artti bebegin ayni seyleri yasayip sonra haftasina donen oldumu olcusu amniyon sivisi cok iyi cok kaliteli dedi doktor sikinti yok o acidan da damarlarda iyi kafama takiliyor ister istemez

canım senin yine iyi benim 35. haftadan beri karın çevresi 3hafta geriden geliyor su an 39 dayım 3 günde bir hastaneye gidip geliyorum

cuma gunu doktora gittigimde soyledi 8-9 gun geri cikti bacaklari bir hafta onde bas cevreside normal doktor sikinti yok yapisal dedi ama iki gundur uykularima giriyor beslenmeylede alakali diyenler olmus iki gundur daha sıkı besleniyorum hareketleride artti bebegin ayni seyleri yasayip sonra haftasina donen oldumu olcusu amniyon sivisi cok iyi cok kaliteli dedi doktor sikinti yok o acidan da damarlarda iyi kafama takiliyor ister istemez
Merhaba;

acaba nasıl ileriedi durumunuz normalde odndumu degerler?

maşallah doguma az kalmış inşallah herşey yolundadır.

Merhaba;

acaba nasıl ileriedi durumunuz normalde odndumu degerler?
Biraz daha gerilemisti sonra fark daha aza indi doguma bir gunum kaldi son gittigimde kilosu 3200 cikti daha az bekliyorduk beslenmeye dikkat edince fark acilmiyor

Back
X