Bebeğinin suyu az olan varmı kızlar paylaşalım?

hayal_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
55
4
96
Ankara
ben 6.5 aylık hamileyim arkadaşlar ama bebeğin suyu hep az hep az bu durumda olan varmı aranızda neler önerirsiniz kaydirigubbakcemile

hayatım benimde hep az çıkar eğer o gün fazla su içmemişsem...Tükettiğin su miktarını arttır,benim doktorumunda tavsiyesi bu doğrultuda ve gerçekten işe yarıyorr..

6,5 aylıkken benimde suyum azaldı ve doğuma kadar devam etti diyebilirim ama günde 3 ile 3,5 litre su tüketiyordum dr önerisi olarak

benim tansiyon problemimde olduğu için 42 haftaya kadar bekledik ama sancım olmadı ve açılmamda olmadı onun için mecburen sezeryen oldum
kızım şuanda 3yaşında

ya ben her gittiğimde suyu az diyo doktor ve bende en az 3 lt su içiyorum günde inşallah başka bi problem yoktur çok korkuyorum çocuğun ciğerleri ve böbreklerinin gelişimi suyuna bağlı diyo doktor

arkadaşlar benimde doktorum sürekli suyun az deyip duruyordu her muayeneye gittiğimde moralim bozuluyordu.Daha sonra doktorumu değiştirdim ve şuan suyumun normal seviyede olduğunu az olmadığını söylüyor. yinede bol su içmek ve dinlenmekte fayda var.

canım bunun su içmekle çokta alakası yok... benim içtiğim su günde 1.5 litreyi bulmuyodur. ama doktor ölçümlerimde hep normal çıkıyor. hatta dünkü kontrolümde 150 çıktı. suyumuz çok dedi doktor. çok rahat doğum yaparsın dedi şaşırdım.... sizlerin kaç çıkıyo ölçümlerde??

bana da dün oligohidroamnios tanısı kondu doktorlar hastaneye yatırmak istediler ama kendi doktorum evde dinlenmemi önerdi birde bebe asprini verdi ayrıca annenin su içmesiyle çok alakalı değil dedi bende endişeli bi şekilde bekliyorum 32. haftamdayım inşallah bundan sonrası iyi gider.

arkadaşlar bebeğinizin suyu az dedilerse çok sık ultrasona girin ve bebeğinizin tüm organlarını tekrardan dikkatli bi şekilde bakılmasını isteyin ayrıntılı ultrasona falan girin sakın ihmal etmeyin doktorunuzuda bu konuda sıkıştırın henüz doğuma çok var anladığım kadarıyla Allah yardımcınız olsun

benım suyumda 7. aydan ıtıbaren azalmaya basladı gunde 3 litre su ıcıyordum ve dınlenıyordum ancak 36. haftaya kadar zor ıdare ettım ve mecburen sezeryanla alındı cunku suyum son kontrolumde cook azalmıstı sana tavsıyem bol su ıc ve yorma kendını

bu sorunu yaşayıp hastaneye yatırılan varmı yazarsanız sevinirim acaba verilen serumun suyun artmasına etkisi varmı beni yatırmak istediler ama kendi doktorum evde dinlen dedi bu sorunu yaşayanlar varsa buraya yazarlarsa sevinirim (32. haftamdayım(

suyunuzun az olması bebeğinizde bi sıkıntı oluşturdumu organlarında falan ve suyun azalmasının sebebini bulabildilermi? bende aynı sıkıntıları yaşadım ilk gebeliğimde şimdi tekrardan hamileyim inş yine aynı şeyleri yaşamam. Siz o bebeğinizden sonra tekrar hamilelik yaşadınızmı aynı sıkıntıyı tekrardan geçirme ihtimali varmıdır ? Allahım tekrardan yaşatmaz inş ama doktorunuzla görüştünüzmü hiç bu konuyu teşekkürler..

Suyu az olan arkadaşlar mutlaka düzenli olarak tansiyonunu kontrol etsin. Eğer tansiyona bağlı değilse günde en az 3 lt su içmekle ve mutlaka beraberinde yatak istirahatiyle düzeliyor. Ama sebep tansiyonsa serum da etkilemiyor maalesef. En azından bende öyle oldu. Ama bu herkeste aynı olacak demek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…