Doğuma Hazırlık Bebeğiniz başı kaçıncı haftada döndü ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zencefil45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
7
86
merhaba kızlar biz 37haftadayız başı hala yukarda bebeğimin. bu haftada veya sonrasında dönen bebekler varmı aramızda merak ediyorum

Ben başka bir doktora gitmek zorunda kaldım 36.haftamda kendim doktorum izinli oldugundan. O da ultroson kagıdı vermedi onun yerine bunu verdi Sanırım dönmüş.
18122015058[1].webp

Kızlar inşallah dönerler bol bol dua edelim birbirimize hamilelerin duası kabul olur derler İnşallah dönerler saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı Amin.

Benim Bebişim 28. Haftadan beri aşağıya dönük kafası son gittiğimde de aşağıdaydı hareketlerinden de anlıyorum yer değiştirmiyo, doktorum da büyük ihtimal böyle kalır doğuma kadar Dedi (inşallah)
Şimdi böyle sizleri okuyunca acaba Benimkide doğuma kadar Bi kaç kere daha döner mi diye düşünmeye başladım .. İnşallah böyle kalır

Bende 31. Haftamda gitmiştim doktoruma başı aşağıda demişti dönmüş inşallah böyle devam eder:KK16:

34 teyim hala daha makat. Hem de saf makat hem ayaklar hem de baş yukarda.

Doktorum 40a kadar dönmesini bekleyeceğine dair söz verdi ve unutma ki seni kimse zorla sezaryen yapamaz; ama bu ilk doğumun ve saf makat geliş ilk doğumda sancı başlatmaz. 40 haftaya girdiğimizde eğer hala makatsa makat olarak doğar dedi.
Makat geliş dünya genelinde sezaryen sebebi kabul ediliyor zaten..
Hayaller Paris hayatlar Muş :(

Ya benim 36 haftada dondu...
ama karin cevresi 2hafta geride...normal dogumda olebilir diyor...:(

Ya benim 36 haftada dondu...
ama karin cevresi 2hafta geride...normal dogumda olebilir diyor...:KK43:

Aaa. Benim de karın çevrem 2 hafta geri çıktı ama hiç canını sıkma demek ki ince uzun bi çocuk dedi. Bence sen de öyle düşün. Artık gelişimleri yavaş yavaş tamamlanıyor, bence yapısal fiziksel farklılıklardan kaynaklıdır. Bi başka doktor şansın varsa bi sor derim hemen sıkma canını (:

Bi de yeşil mercimek, kilolarını güzel toparlıyor (:

B
Aaa. Benim de karın çevrem 2 hafta geri çıktı ama hiç canını sıkma demek ki ince uzun bi çocuk dedi. Bence sen de öyle düşün. Artık gelişimleri yavaş yavaş tamamlanıyor, bence yapısal fiziksel farklılıklardan kaynaklıdır. Bi başka doktor şansın varsa bi sor derim hemen sıkma canını :-)

Bi de yeşil mercimek, kilolarını güzel toparlıyor :-)
eNde arastirdim...herkese normal denmis
benim doktor baya panik yapti...
diyorum acaba derdi sezeryan yaptirmak mi ???

B

eNde arastirdim...herkese normal denmis
benim doktor baya panik yapti...
diyorum acaba derdi sezeryan yaptirmak mi ???

Günahını almıyım kimsenin ama sezaryenci bi dktor olabilir. Çoğu doktor normal doğum yanlısı gibi görünüp "ayyy ben aslında normal doğum isterdim ama bak şöyle bık bık böyle mıy mıy hadi gel seni sezaryene alalım" diye ikna edebiliyor..

Bence bi başka doktora da öylesine bi git baktır bakalım ne diyecek? ;)

Benımde 30. haftamda dondu. İnş boylede kalır. Ayaklarını sağ kaburgamın altında hissediyorum hep :KK14:

Back
X