BEBEĞİNİZ DOĞDUKTAN SONRA BABASI KABUL EDENLER...!!!

Elem7891

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
192
161
18
bunu yaşayan insanlar ülkemiz de çok mu merak ettik

Son düzenleme:
evlılık dısı ılıskı yasayan cok genc var hamile oldugunu duyunca terk edilen ama bebek doğunca dayanamayan babalar var yaşan arkadaşları merak ettim anket gibi düşünün...bebeklerini boğup çöpe atmak yerine sahip çıkmayı öğretmeliyiz gençlere geçen hafta haberler de izledim aklım dan çıkmıyo hamile kalmayı bekleyen bir anne adayı olarak...paylaşmak istemiyorum haberi tahmin edersiniz

Son düzenleme:
malesef bebeklerini kabul etmeyen babalar var böyle olmamalı hayat masum yavrunun gunahı olmamalı yaparken iyi sahiplenmeye gelince sokağa atılan cok ınsanlar var bu benı cok uzuyor acıklayıcı oldumu sımdı...bu konuyu acmamın nedenı basta kabul etmeyen ama sonra bebegını kabul eden babaların mutlu sonla bıten hıkayelerını duyurup ınsanların bundan bısey cıkarmasını saglamak bılmıyorum yanlıs bır konumu ama artık hep gundemde...

Canım kendilerini neden burda ifşa etsinler ki öyle bile olsa buraya yazacaklarını düşünmüyorum ben :)

burda kimliği gizli dolaşan insan var çok biri bu konuyu açsa diye bekleyenler de var... Anlatmaması için bir neden yok kimse burda ifşa olmuyo cnm çocukları doğurup camii önüne yada denize atmaktansa en kötüsü geçen hafta yaşanılan gibi boğup öldürmektense zavallı yavruyu burda yazılan güzel hikayeleri okusunlar ki bebekleri kendileri için savaşsınlar vicdanı olan hiç bir baba evladını sahipsiz bırakmaz sonra dan da olsa sahip çıkar bu güzel hikayeleri okuyup bebeklerini sadistçe öldürmesinler...Hamilemiyim diye bekliyorum konuyu anlatmak istediğimi tam anlatamadım galiba kafam çok dolu iken açtım konuyu duygusalım bir galiba benim hatam insanların konuyu anlayamaması...

Back
X