Bebeğiniz doğum kanalına girdikten kaç gün sonra geldi?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Merhaba, bu konuyla alakalı baya bir konu açtım ama doktordan bilgi alamayınca buraya başvuruyorum.

36. haftada bebeğim doğum kanalına girip 1cm inceltmişti, şuan ne durumda bilmiyorum çünkü doktorum geçen hafta bilgi vermedi. Sadece heran gelebilir dedi.
Bende de bel ağrısı, bel çekilmesi ve adet sancısına benzer bir sancı oluyor zaman zaman.
Yatakta sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum ve rahime doğru ağrı hissediyorum, aynı zamanda bebeğimin rahimi kafasıyla resmen ittiğini hissediyorum, önceden hafifti ama şimdi baya ağrı yapıyor bu durum.
Acaba doğum yakın olabilirmi, yada bu şekilde 40 haftayı doldururmuyum sizce?
Artık çok zorlanıyorum, bir yanda sıcaklar bir yanda sancılar ve bebeğin ağırlığı, ilginç olan hiç nefes darlığım yokken bide o başladı.
Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun, hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza ve unutalım bu günleri...

ne zaman geliceği belli olmaz.benim de sancım bel agrım oluyordu kızım dogum şeklini almış kanala da girmişte ama kızım dogmak istemedi 40 hafta bitincede sezeryan olmak zorunda kaldım.ama sen hazırlıklı ol hastane çantanı hazır et,kendini hera n olucakmış gibi hazırla.

bir de şöyle yap :) ben konuşuyordum kızımla. kızım gel artık dünya çok güzel evimiz sıcak(KIŞIN DOĞDU KIZIM)herşey çok güzel .her şey tamam seni bekliyoruz gel artık kızım :) diye onu ikna etmeye çalıştım :) ama başaramadım.sen de dene belki senin bebeğin seni dinler annesi

Aaa demek o ihtimale var.
Can sıkıcı bir durum, bende heran gelir diye umutluydum, umarım uzatmadan gelir oğlum

Bizimkide kafayı sokmus bende bu sıcaklarda bayıldım artık.... Ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum ama bir taraftanda gelsin istiyorum

Bizimkide kafayı sokmus bende bu sıcaklarda bayıldım artık.... Ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum ama bir taraftanda gelsin istiyorum

Ben artık gelsin diyorum yaa, istiyorum artık, 40 haftayı geçer diye çekiniyorum doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…