Bebeğiniz kaç kilo aldı siz kaç kilo aldınız? Yardım!!

asya narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
140
59
98
22+3 günlük gebeyim bebeğim 475 gr. Bende 64 kilo ile gebe kaldım şimdi 71 kiloyum sizce bebeğimin kilosu haftasına göre çokmu? Sizler kaç haftadasınız ve bebekleriniz kaç kilo aldı siz kaç kilo aldınız.?Çok kilo almaktan korkuyorum. Korkuyorum bebeğimin çok kilo almasından. Sizce korkularım normalmi?

bebeğim 3650 doğdu ben doğuma kadar 20 kilo verdim tamamen istem dışı oldu ben kilo alamadım

bebeğim 3650 doğdu ben doğuma kadar 20 kilo verdim tamamen istem dışı oldu ben kilo alamadım
Ayy ne güzel yaa ama ben kilo alıyorum bebeğimin kilosu bu haftada çokmu diye korkuyorum. Maşallah siz hiç kilo almamışsınız ben normal doğum düşünüyorum o yüzden çok kilolu doğum yapmak zor olur diyorlar benide bu korkutuyor :KK17:. Siz normal doğummu yaptınız? Ve kilo vermişsiniz çok iyi yaa.

Ayy ne güzel yaa ama ben kilo alıyorum bebeğimin kilosu bu haftada çokmu diye korkuyorum. Maşallah siz hiç kilo almamışsınız ben normal doğum düşünüyorum o yüzden çok kilolu doğum yapmak zor olur diyorlar benide bu korkutuyor :KK17:. Siz normal doğummu yaptınız? Ve kilo vermişsiniz çok iyi yaa.
Malesef normal doğum yapamadım 10saat sancı çektim bebeğim ilerlemedi suyumda gelmişti sezeryana aldılar belden uyuşturdular.

Bebeğinin kilosu çok değil. Son haftalarda bebeğin kilo alması değişkenlik gösteriyor. Bir anda gelişimi durabiliyor. Kilo almamak, normal doğum yapıcam bebek kilo almasın mantığıyla hareket etmek çok saçma.

Bebeğinin kilosu çok değil. Son haftalarda bebeğin kilo alması değişkenlik gösteriyor. Bir anda gelişimi durabiliyor. Kilo almamak, normal doğum yapıcam bebek kilo almasın mantığıyla hareket etmek çok saçma.
Canım ayrıntılı ultrasona girdim doktor bebeğimin kilosunu fazla buldu sanırım karın bölgesinde fazlalık var gibi dedi ve şeker yükleme testini mutlaka yaptır dedi. Böyle konuşması beni korkuttu ayrıca plasenta aşagıda dedi gerçi bebek büyüdükçe plasenta yukarı çıkar dedi ama işte insan korkuyor ister istemez erken doğum sezeryan durumu olabilir korkusu var. Elbette her anne bebeğinin sağlıklı bir kilo ile doğmasını ister.

Canım ayrıntılı ultrasona girdim doktor bebeğimin kilosunu fazla buldu sanırım karın bölgesinde fazlalık var gibi dedi ve şeker yükleme testini mutlaka yaptır dedi. Böyle konuşması beni korkuttu ayrıca plasenta aşagıda dedi gerçi bebek büyüdükçe plasenta yukarı çıkar dedi ama işte insan korkuyor ister istemez erken doğum sezeryan durumu olabilir korkusu var. Elbette her anne bebeğinin sağlıklı bir kilo ile doğmasını ister.
Arkadaşım biri 4,5 biri 4 kilo olmak suretiyle iki tosun doğurdu normal doğumla :) kimisi de 2 küsür kilo oluyor doğum başlamıyor sezeryan oluyor. Nasip bu işler. Bizim için bebeğimizin sağlığı için en hayırlısı neyse o olsun. Siz yemeğinizden vitamininizden kısıtlamayın. Tabii ki gerekli önlemleri de almak şart. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

bende 65 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma gıttım :KK70:
Dokuz kilo almışsın normal sanırım inşallah bende çok kilo almam. Normalmi sezeryanmı oldu doğumunuz? Bebeğiniz kaç kilo aldı? Hayırlı olsun bebişinizle mutlu huzurlu sevgi sağlık dolu seneleriniz olsun.

kilolu bebeklerin doğumları daha kolay oluyor diye çok defa duydum sanırım bebek büyük olunca hem daha güçlü oluyor kendini daha sağlam itiyor dışarı hemde büyük olunca rahim kasılmaları bebeğin üzerinde daha etkili oluyor ama tabi çatıylada alakalı bi durum

kilolu bebeklerin doğumları daha kolay oluyor diye çok defa duydum sanırım bebek büyük olunca hem daha güçlü oluyor kendini daha sağlam itiyor dışarı hemde büyük olunca rahim kasılmaları bebeğin üzerinde daha etkili oluyor ama tabi çatıylada alakalı bi durum
İnşallah dediğiniz gibidir bebeğim kilo alsında ben almayayım bebişimin sağlığı için önemli kilo alması. Cevap için teşekkürler.

Back
X