Bebeğiniz kaç ml. mama içiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hiliba

Ziyaretçi
güzel anneler.bebişleriniz kaç ml mama içiyor? kaç saat arayla.
veya kendi sütünü sağıp veren anneler??
ve ayrıca ek gıda vermeye başladınız mı.

canim bana doktorum ek gidaya 6 aydan once baslama dedi ben henuz baslamadim sadece arada elma puresi yapip onun suyunu isirmeyi dusunuyorum..
mamasina gelince 180 ml iciyor 4 saat arayla ama 1 hafta sonra 210 a cikarmayi dusunuyorum....

ben ek gıdaya 1 hafta oldu başlayalı.125 gr havuç püresi var kavanozların içinde.hipp markası.ondan yediriyorum.hiç problem yaşamadık.gayet sindiriyor.

benim kızımda emmiyo mama veriyorum bazen 3 bazen 4 saat arayla 125 içiyo biraz azmı içiyo ne 4 ay 18 günlük kızım. kilosu da 7200

AZ değilde benimkide 3 saatte 120 3.5 saatte 150 cc bazen çok açsa 180 buluyo çok kustuğu için bana dr 3 satte 120 ver dedi 150 verirsen 4 saati bulsun dedi
ayrıca ben meyve püresi ve kaşık maması verdim şuana kadar sindirdik fakat dr 5. ayda başlayalım verme dedi

bende bu topiği açamayı planlıyordum.. bizimki çok iştahsız 2-3 saatte bir 120 yi zor içiyor. bazen 100... ben gün boyu ne kadar içtiğini yazıyorum geçen haftaya kadar günde 950 yi buluyordu. ancak son 1 haftadır çok işahsız 700 cc filan içiyor günde :(

çokta iştahsız değil yani sıkma canını 2- 3 saatte bi 120 cc çok iyi benimkide öyle içiyor 3.5 saat olursa 150 cc ayrıca günde 180 cc alan bebek 5 biberon iiosa bizimki 7 8 biberon alıyo öyle hesapla bide

çokta iştahsız değil yani sıkma canını 2- 3 saatte bi 120 cc çok iyi benimkide öyle içiyor 3.5 saat olursa 150 cc ayrıca günde 180 cc alan bebek 5 biberon iiosa bizimki 7 8 biberon alıyo öyle hesapla bide

valla canım gına geldi mama yedrmekten öyle zor yiyorki uyumadan mayışmadan yemiyor uyanıkken agucuk gugucuk yapmaktan yemiyor. bide şimdi diliyle ittirmeyi öğrendi oyunyapıyor kerata...:ecrin_bebek:

iştahsız olan bebek 2- 3 saatte yemez o oyunlar bizdede var o yüzden mama verirken yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum :)) gülmeye başladımı yarım yamalak yiyor bu sefer mama soğuyor.. he bu arada benim ki mama soğuyuncada emmiyor o yüzden bugün geniş ağızlı uç aldım 2 delikli hemen bitiyor biberon deliğinden yorulabilir ayrıca mama soğuyuncada yemeyebilir aklında olsun bide bunlara dikkat et ama dediğim gibi sen kutunun ütündekine bakma 180 cc alan bebek 5 saat almamalı ama bizimkiler öyle değil benim dr 3 saatte bir 120 cc ver dedi 3 saati geçerse 150 cc dedi ama bizim kusma problemimiz var biraz da ondan

iştahsız olan bebek 2- 3 saatte yemez o oyunlar bizdede var o yüzden mama verirken yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum :)) gülmeye başladımı yarım yamalak yiyor bu sefer mama soğuyor.. he bu arada benim ki mama soğuyuncada emmiyor o yüzden bugün geniş ağızlı uç aldım 2 delikli hemen bitiyor biberon deliğinden yorulabilir ayrıca mama soğuyuncada yemeyebilir aklında olsun bide bunlara dikkat et ama dediğim gibi sen kutunun ütündekine bakma 180 cc alan bebek 5 saat almamalı ama bizimkiler öyle değil benim dr 3 saatte bir 120 cc ver dedi 3 saati geçerse 150 cc dedi ama bizim kusma problemimiz var biraz da ondan

kutunuın üstünde 210 yazıyo anacım, depresyona giriyordum bende çocuk yemiyo diye biraz rahatladım valla. ben 3 delikli kullanıyorum aventin..

cnm bende 4. aydan itibaren 180 cc yazıyo daha yeni 4.ay bitti 210 değil yani günde 800 ile 1000 cc arası alması lazımmış ufak detaylarıda takma bak 2-3 saatte bir içen çocuk aç kalmaz :)))

ben 3 satte 120 ml veriyorum sabahlari 150 ml veriyorum , arti ek gidaya basladik :) hergun sebze hazirliyorum onun icin organik sebzeleri aliyorum , 1 havuc 1 patates , 1 kabak , bunlari pisirip suyuyla baraber veriyorum , ertesi gunde ayni sekilde yanliz icerigini degistiriyorum birazcik , mesela patates yerine birazcik pirinc atiyorum , veya tel sehriye atiyorum , eh oglusum bazen seviyor bazen sevmiyor ama alisacak , sut urunlerini 1 yas oncesi verilmesin diye biliyorum teraddut ediyorum bu konuda , cunku kendim evde yogurt yapiyorum , sutu özellikle organik dogal olarak beslenmis olan inek sutunden yapiyorum cok lezzetli oluyor ama iste verip vermemek konusunda tereddut ediyorum gecen gun denedim iki kasik yedi oglum :) aksamlari ise nestlenin aksam uykusu karisimi olan kasik mamasi veriyorum icerisinde 5 cesit tahil ve muz karisimi var iki gundur veriyorum oglum cok seviyor , aslinda o tahillar evde olsa kendimizde yapariz daha iyi olur :)

Back
X