bende o hafta gittiğimde 1400 falandı doktorum çok iyi dedi kötü olsa söylerdi zaten çok kilolu olmalarına gerek yok sağlıklı olsunlarda o yeter doğurunca aldırırız kiloları inşallah
bugün dr umuza gittik prenseslerim 28 haftalık ve kiloları birisi 1176gr diğeride 1074gr beni baya bişaşırtılar ikiz olmalarına rağmen gelişimleri süper dedi dr inş böyle gideriz sağlıklarıda çok iii allahıma bin şükür
Paylaşımlarınız için teşekkürler. Boncuk benim ilk hamileliğim ikiz kızlarda önceden iyi gidiyordu ama son ay hiç kilo almadılar ve 2 şer kilo doğmuşlardı. Şimdi 4 yaşındalar hala zayıflar eğer çinkoyu yeterli almıyorsan besinlerden tablet olarak almanı tavsiye ederim. ılk hamileliğimde eşim kullandırmamıştı.Fakat bunda kullanıyorum.Araştır istersen.
Paylaşımlarınız için teşekkürler. Boncuk benim ilk hamileliğim ikiz kızlarda önceden iyi gidiyordu ama son ay hiç kilo almadılar ve 2 şer kilo doğmuşlardı. Şimdi 4 yaşındalar hala zayıflar eğer çinkoyu yeterli almıyorsan besinlerden tablet olarak almanı tavsiye ederim. İlk hamileliğimde eşim kullandırmamıştı.Fakat bunda kullanıyorum.Araştır istersen.
canım öncelikle allahım analı bablı büyütmeyi nasip etsin ömür boyu...peki bu çinko içeren besinler hangileri oluyo yada tablet olarak neyi kullanıyosun....ikizlerin doğduktan sonra küveze girdilermi kusura bakma sorularım fazlayakaçtı ama bunlar benimiçin çok önemli...