Bebeginiz ne zaman doğum kanalina girdi?

Kizlar 29+2 günlükken doktor bebegin doğum kanalina girmediğini ters durduğunu söyledi? Bebek ne zaman doğum pozisyonu alir?
canım hamilelik nasıl gidiyor? Merak etmiştim seni ;) inşallah sorunların yoktur, 29 haftalıkken tabiki daha ters olur, doğum kanalına 33-34 den sonra girer bazen 36.haftada girende varmış. Bu arada biz 66 günlük olduk bile :))) doğduktan sonra zaman çok çabuk geçiyo, şimdiki zamanın kıymetini bil ve bol bol dinlen uyu, uzan. Çünkü doğumdan sonra bunlara hasret kalıcaksın :D
Minik kelebeğin kızmı erkekmi olacak? Hadi bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah :)

canım hamilelik nasıl gidiyor? Merak etmiştim seni :KK66: inşallah sorunların yoktur, 29 haftalıkken tabiki daha ters olur, doğum kanalına 33-34 den sonra girer bazen 36.haftada girende varmış. Bu arada biz 66 günlük olduk bile :))) doğduktan sonra zaman çok çabuk geçiyo, şimdiki zamanın kıymetini bil ve bol bol dinlen uyu, uzan. Çünkü doğumdan sonra bunlara hasret kalıcaksın :KK70:
Minik kelebeğin kızmı erkekmi olacak? Hadi bakalım hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah :)
Ayyy kiyamam doğum yaptin demek hayirli olsun çok sevindim allah size bagislasin yavrunuzu ismini ne koydunuz maşallah 66 günlük demek :) çok mutlu oldum senin adina bizimki kiz teyzesi doktorumuz normal doğum olmayabilir felan dedi bakalim kismet artik sen normal mi oldu yoksa sezeryanmi ?

Ayyy kiyamam doğum yaptin demek hayirli olsun çok sevindim allah size bagislasin yavrunuzu ismini ne koydunuz maşallah 66 günlük demek :) çok mutlu oldum senin adina bizimki kiz teyzesi doktorumuz normal doğum olmayabilir felan dedi bakalim kismet artik sen normal mi oldu yoksa sezeryanmi ?
Evet canım olduk valla :)) adını Kerem koyduk. Ayy kız olmasına çok sevindim, kızlar çok tatlı oluyo cilveli oluyolar :)) benim plesanta yaşlanması vardı 39.haftamda hiç bir sancı açılma yokken suni sancı verildi sabah 9 dan akşam 6.30 a kadar anca 2,5 cm açılmam oldu. Hemen sezeryana aldılar spinal sezeryan oldum ve ilk ağlama sesi ilk bakışı vs çok güzeldi. Allaha şükür kucağıma aldım. Rabbim sanada bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah :)

Can'ım benim kızım çok erken girdi kanala ama Dr erken girdiği için tekrar dönebilir riskli dedi. Ama dönmedi orda kaldı 28 29 gibi

Evet canım olduk valla :)) adını Kerem koyduk. Ayy kız olmasına çok sevindim, kızlar çok tatlı oluyo cilveli oluyolar :)) benim plesanta yaşlanması vardı 39.haftamda hiç bir sancı açılma yokken suni sancı verildi sabah 9 dan akşam 6.30 a kadar anca 2,5 cm açılmam oldu. Hemen sezeryana aldılar spinal sezeryan oldum ve ilk ağlama sesi ilk bakışı vs çok güzeldi. Allaha şükür kucağıma aldım. Rabbim sanada bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah :)
Amin canım sende güzel günlerde büyütbebeğini ismi guzelmis rabbim uzun omurler nasip etsin kac kg dogdu ben zayif dogacak diye korkuyorum simdiden :) bakalim bizimki nasil olacak saglikli olsunda hic önemli değil.ben çok kiz istiyordum Rabbim dualarimi kabul etti. Eylül olacak bizim bebisin ismi de teyzesi.

Amin canım sende güzel günlerde büyütbebeğini ismi guzelmis rabbim uzun omurler nasip etsin kac kg dogdu ben zayif dogacak diye korkuyorum simdiden :) bakalim bizimki nasil olacak saglikli olsunda hic önemli değil.ben çok kiz istiyordum Rabbim dualarimi kabul etti. Eylül olacak bizim bebisin ismi de teyzesi.
Teyzesi ısırsın onu :) maşallah eylül ismide çok güzel. Canım valla hiçç korkma zayıf olcakmış bilmem ne olcakmış kapalı kutu zaten dr tahmini konuşuyolar. Beni 13-14. haftamda öyle bi korkuttuki dr teki hamileliğimi hep korkarak geçirdim. Bacak boyu kısa dediler hep, düşük kilolu olcak dediler 39.haftamda boyu 51 cm kilosuda 3.380 gr doğdu. Şimdi 5,410 kiloda ;) ebemiz üst sınırda nerdeyse dedi. Maşallah benim kuzuya ne doğumda bi aksilik oldu, ne sarılık oldu ne başka bişi. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Sağlıklı olması en önemlisi. Düşük kilolu bebişler daha çabuk toparlıyolar kensilerini. Sana tek önerim doğduğunda sütün hemen gelmicek koyu sarı kıvamlı gelir onu emzir hep ve doğduğunda yanına getirdiklerinde mutlaka şekerli suyu ihmal etme ve sütün hiç gelmiyosa 2. gün 3.gün azda olsa mama ver. Sarılık olmasın hemde bebeğin aç kalmasın. Ve hiiç ağlama ben loğusalıkta herşeye ağladım bambaşka duygular. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. Rabbim herşeyi gönlne göre versin bundan sonrada inşallah :)

Back
X