Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin mi her hangi bir problem varmı eşinde yada sende eşim hep beni baskıladı doktora gitme olur dedi ben 3. Ayda doktora gitmiştim ama tahlil sonuçlarımı bile göstermeye gitmemiştim hormonlarımda sorun varmış pko varmış bende hiç çocuğum olmıcak hissine kapılmıştım çevremdede herkes hamileydiİnşAllah... bende aylardır bekliyorum bazı aylar ümidimi kestim unutmuştum bile ama bu ay çok değişik belirtiler yaşadım acaba dedim test yaptım ama yine tek çizgi.... :-( ne yapacağım bilmiyorum eşimde bende deli gibi istiyoruz ama olmuyo
Bebek istiyosa gidecek canım biz gitmiştik labaratuarda bi doktor varmış hemen verdi tahlili geldi ne kadar basitmiş ya dedi hatta bi saat sonrada çıktı bende onu kadın doğumcuma göstermiştim banada başka başka bi arkadaş demiştiBenim eşim biraz değişiktir hastane dediğin zaman ne için olursa olsun dört nala kaçar, ayağına cam girmişti yürüyemiyordu onun için bile götüremedim aylarca o camla gezdi sonunda ben kızıp aldım elime iğneyi makası ne kadar dayanamasamda ben çıkardım ayağından camı sen düşün gerisini...
Ben hatırlamıyorum ama eşim gelince sorarımBide ücreti ne kadar
Tahlil yapıldı mı hormon testi falan? Yumurta takibi yaptırBende aynı haldeyim şuan... doktora gittim alttan bakıldı bi sorun yok dediler eşim için gitmedim ama ... kimse ye de olmuyo diyemiyorum sorup duruyorlar