- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ona sığınmaktan başka çaremiz de yok zaten ne istersek ondan isteyebiliriz, bizlere veren de alan da bir tek o dur.....Allah kabul etsin namazını, dualarını canım. Namaz çoook önemli.. Namaz sırasında bile gönlünden geçirmen yeter. Özellikle de secdedeyken.. Rabbim her şeyimizi görüyor :)
Sende fazla beklememişsin gelmiş bebeğin hemen sende şanslılardansın canım tebrik ederimBende 6 aylık evliydim ilk 2 ay düşünmedik sonraki 4. Ayımda hamile kaldım ama kafaya takmamak çok önemli o ilk 3 ay çok taktım olmadı herkes düşünme dedi düşünmediğim 4. Ayımda hamileydim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en doğru en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Kaç ay bekledin ? Kaçıncı ayda oldu canımBir buçuk senede oldu... en imkansız olduğunu düşündüğüm ayda oldu. Rabbim size de bu duyguyu en hayırlı zamanda yaşatsın insallah
Kaç ay bekledin ? Kaçıncı ayda oldu canım
Benimde bir yıl 4 ay oldu bakalım deneyip duruyoruz daha olmadı doktora da gitmedim sadece alttan muayene oldum sorun yok dediler bekliyoruz6 aylık evliyken bebek calismalarina tam olarak başladık diyeyim. İlk 6 ayda olmayınca doktora gittim epey tedavi uyguladik. Doktor en son tüp bebek dedi iste ben de kendi kendime dedim daha 25 yaşındayım 4 sene tüp bebek için para biriktiririz o arada kendi kendine olursa ne ala :) sonra kafam rahatlayınca sanırım kendi kendine oldu. Hemde öğrendiğimde ikinci evlilik yildonumumuze 1 hafta vardı, çok güzel bir hediye oldu. Yani toplam 1buçuk senede oldu çok şükür...
Benimde bir yıl 4 ay oldu bakalım deneyip duruyoruz daha olmadı doktora da gitmedim sadece alttan muayene oldum sorun yok dediler bekliyoruz
Tedaviyle mi oldu
Hadi ya2 aşılamam negatifti. tedaviyi bıraktık kendiliğinden oldu.
Eşimi hastaneye götürmek ölüm canımEsin de bi test yaptirsaydi keske canim...
Eşimi hastaneye götürmek ölüm canım
Eşimi hastaneye götürmek ölüm canım
Eğer onda bir sorun varsa gecikmeden onun tedavisine başlamak gerekir. Çok zor bir test değil aslında spermiyogram. Kadınların testlerinden bin kat kolay :)
Onun gitmemesi sadece bu konu için değil normalde gitmiyo nefret ediyo hastaneden, ayağına cam girdi aylarca o camla gezdi ayağında kıvrana kıvrana yalvardım resmen gitmedi bende en sonunda baktım iyice topallamaya başladı akşam aldım elime iğneyi makası o etini oyarak camı çıkardım içim gitti ama mecbur kaldım ... gerisini siz düşününo zman çocuk falan düşünmeyin . Bu tek taraflı bir problem değil kusura bakmasın erkekler 2 dk zevk içinde vercekleri örneği Bİz rahim filmiydi her gittiğimizde ultrasyonuydu acılar içinde kıvranarak tedavileri sürdürüoruz. Eşlerde yardımcı olmalı diye düşünüyorum...![]()
Bende senin gibiyim aynı canımkafaya nasıl takmayacagımı da bilmiyorum.aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama yine geliyor aklıma :) yani hamile kalanlar hic mi dusunöuyor?nasıl olacak((((