Bebek Beslenmesi bebeğinize emzik veriyomusunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikpatik

yerim ben seni
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
278
2
296
Eskişehir
arkadaşlar benim kuzum sancısı oldukça beni emzik gibi emiyor karnıda tok olduğu için midesi şişiyor emziği tutmadada zorlanıyor veren varsa aranızda nasıl beceriyosunuz fikri olan varmı?

ben beceremedim vermeyi rza zorluorum en sonunda damapğına geliyo kusacakmış gibim oluyo bende bırakıyom

ben de zorla alıştırmaya çalışıyorum yaa çok inat valla o inatsa ben de inadım ilk 3 ay içinde alıştı alıştı, daha 2 ayımız var pes etmeyeceğim :lepi:
6-7 tane farklı emzik aldım hepsini de denedim ama şimdi kararsızım çünkü benim bebişim nuk'un damaklı silikon emziği ile chicco'nun yassı silikon emziğini ağzında tutuyo, bi gün birini tutuyorsa ertesi günü diğerini tutuyor anlamadım gitti :uhm: içlerinden birini seçmesi lazım ama karar veremiyo sanırım kaydirigubbakcemile3 ağzında öyle tutuyo ve uyuyakalıyo ama aktif olarak emmesi yok henüz, anne memesi gibi emceğini sanıyor ağzını kocaman açıyo beceremiyor yani.. ama ben çok uğraşıyorum inşallah öğrenecek benim miniğim :asigim:

ben verıyorum mşak dıye aldı ağzına koyar koymaz kızlar belkı damağına uymayan emzık vermışsınızdır başka başlıklı emzıkler deneyebılırsınız yumusak olması işinizi kolaylaştıracaktır

bizim kısda felaket sevıyor emzıgı dogdugundan beri.ama sadece aventin emziğini alıyor.cok ılgınc.aventın emzıgıne buyuk kenarları burnunu kapatıyo dedı annem baska bıtane aldın sıpa almadı agzına ılla aventı ıstıyo.cok sevdı.ama dıkkat edın pamukcugu artırıyo emzık.benım kız pamukcuk oldugu zaman doktor ara verdırttı emzıge.

anne memesine kauçuk emzik daha çok benziyormuş o yüzden kauçuk emzik deneyin ama sık sık degiştirmek lazım kauçuk emzik çabuk deforme oluyor.

benimkide almıyo alsada rahatlasam..bende nukun damaklı slikon emziğini verdim ama ağzına koyunca öğürüyor..şimdi damla uçlular varya ondan bi deniycem fırsat bulup eczaneye gidebilirsem babası her seferinde unutuyor almayı-tatlicadiarzu-

ilk gün almamıştı ama artık alıyor yoksa benbaşaçıkamıyorum sürkeli emmek istiyor olmayınca ağlıyor emzirdiğim zamn emiyo kusuyo em,yo kusuyo bu sayede biraz başa çıktım

Back
X