bebeğinize ilk ne zaman emzik verdiniiz emziğe nezaman başlamalı?

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
bayanlar ben bebişimin emzik almasını çok istiyorum bu yüzden şimdiden bi sürü emzik aldım ama emziğe nezaman başlamalı bilemedim ilk haftalarda vermelimiyim yoksa 40nı bitirse dahamı iyi olur sizler ilk nezaman verdiniz geç olursa emziği tutmazmış ne yapmalıyım deneyimlerinizden benide faydalandırırsanız çççook makbule geçer şimdiden teşekkürler

benim bebeğimde bir buçuk aylık beslendikten sonra ellerini emmeye başlıyor tiryaki oldu sanırım :) bende emzik düşünüyorum ama memeye çok zor alıştı tekrar memeyi bırakır biberon istr diye korkuyorum sürekli emmek istiyor bakalım ne yapacağız...

25 günlük bebeğim var emzik için deliricek vermemek için inat ettim 40 çıksın dedim ama bu sefer beni emzik gibi kullanmaya başladı 3 saat 4 saat emzirdim hep ama artık dayanamadım pes ettim gündüz idare ediyorum ama bide gece eklenince zorlaştı az az veriyorum 2 gündür

bizde 4üncü günü verdik ama istemedi hep atti.hala atiyor ve beni emzik gibi kullaniyor.her 1 bucuk 2 saatte 1 saat emziriyorum.mizmizlandiginda veriyorum emzigi almiyor iki emiyor atiyor sonra.üzerine sekerli bisey sürüp dene diyor herkes ama bende emmesini istemiyorum acikcasi.huysuzlandigi zaman falan iyi olur diye denedik ama istemedi bizde zorlamiyoruz emmemesi daha iyi:))sonra onu biraktirmayla ugras 2 3 sene sonra..

Back
X