bebeğinize normal kitap mı yoksa masal mı okuyorsunuz?

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
26 haftalık hamileyim.artık bebeğime kiştap okumak istiyorum.normal okuduğum kitaplardan mı okuyayım yoksa masal kitaplarından mı?ya da siz neler yapıyorsunuz?

hamileyken bebeklere klasik muzik dinletilmesinin faydali oldugunu biliyorum ve sik sik klasik muzik dinliyoruz bebegimle.ama kitap okunulmasi gerektigini hic duymamistim..

alemsin canim ..onun minik kulagina ses gitsin yeter ne dediginin ne okudugunun ne anlami varki sanki seni anliycak....sadece sesini duyar ve bu onunla mutlu olur ama seni anlayamazki zaten..klasik müzik dinlet en faydalisi sakinlestiriyormus...ama benim bebisim her türlü müzige tepki veriyor hosuna gidiyor...

benim de kitap okumak hiç aklıma gelmedi ama genellikle klasik müzik dinletiyorum daha erken olsa da bizim içinboshayallersmile
bide internetten yusuf suresini indirdim; onu dinletiyorum

ben senin yerinde olsam masal kitabi okumazdim. anlamiyorsa bile icerisinde gecen canavarli ya da kacismali bolumlerden etkilenebileceigni dusunurdum.
normal gazete dergi kitap oku onun yerine canim.

küçük küçük masallar okuyabilirsin. anne karnında bebek duymaya başladığından itibaren okunabilir, yararlıdır diye biliyorum.

26 haftalık hamileyim.artık bebeğime kiştap okumak istiyorum.normal okuduğum kitaplardan mı okuyayım yoksa masal kitaplarından mı?ya da siz neler yapıyorsunuz?

klasik müziğin sakinleştirdiği söyleniyor
fakat ben dinlerken sıkılıyorum
o yüzden normal dinlediğim müzikleri açıyorum
bide ninni söylüyorum o zaman çok kıpırdıyor.
hiç kitap okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…