Bebeginizi 5 gunlugune annenuze veya kayinvalidenize birakip tatile gider misiniz?

Ben gittim 1 hafta önce.hemde iki kızımı da bırakıp gittim.ilk defa ayrı kaldım onlardan ama bana iyi geldi kendim için bişey yapmayı unutmusum bunu farkettim.6 gün ayrı kaldım ama çok özledimm çok

3 yaşından sonra iki günlüğüne bırakmıştim.gerçekten iyi geliyor.gittiğim gezilerden esimle memnun değildim çünkü zit karakterliyiz.değişiklik güzel oluyorlar yaşında

Babamı kaybetmeden birkaç gün önce ilk defa iki çocuğumu da bırakıp ailemin yaşadığı yere gittim ,saatlerce uzaklıkta ..kaybettikten sonra eşimin ailesiyle cenazeye geldiler .cenazeden sonra geri döndüler .on gün görmedim ,kendimde de değildim zaten .döndüğümde de yazlıkta kaldılar biraz beni o halde görmesinler diye uzak tutmuşlar sağolsunlar ..bir özlem olmadı çünkü babam için yanıyordum ..keyfi birşey için bırakır mıyım ? Bir sene sonra bırakabilirim .çünkü çift olarak yalnız kalmaya herkesin biraz ihtiyacı oluyor .

Valla 40 günlük anneyim bugün bende bunu düşündüm bırakılabilir olmicak diye bişey yok hatta ben 6 aydan sonra bırakabilirim diye fikir bile yürüttüm ama ne olacağını bilemeyiz ‍ Tabii anneme bırakırım

şuan biri 10 yaşında biri 5 aylık büyüğü bırakabilirimde küçüğü özlerim , eğer çok yorulduysamda anneme bırakırım,oğlumu bırakmıştım 2 haftalığına o zaman 9 aylıktı adapazarına kadar ağladığımı bilirim

yani çok uç bir durum. tatile gidiyorsam onsuz bi anlamı olmaz benim için sankii. onun orda nasıl eğleneceğini düşünüp dururum. ben yemek yerken aç mı, yedi mi, doydu mu, diye düşünmekten boğazımda düğümlenir herşey.
ama diğer yandan da biraz kafa dinlemek eşinle başbaşa zaman geçirmek harika olurdu.

annelik fedakarlık değil midir? çocuğunuzla gidin tatile. onun da hakkı yaaa. kim bilir nasıl eğlenir düşünsenize :)

Oğlum 3 yaşına girecek sadece 2 gün iş nedeniyle mecburiyetten bırakmıştım. Babası yanındaydı. Bırakılması gerekir diyorlar ama ben tatil ve keyfi zamanlarda oğlumun biraz daha yanımda olması gerektiğini düşünüyorum

Tabikide hayır hele 2-3 yaşlarındaysa...
Zaten annem rahatsız bakamaz
Kaynanamda uzakta..
Allah yavrumdan ayrı düşürmesin kimseye muhtaç etmesin
Uyurken bile özlüyorum
Bi çocuğun yeri anasının yanıdır

Gözlemlerime dayanarak benden tavsiye sakın ha sakın bırakmayın. Çarşiya kalabalığa sokmamak icin 3 saat bıraktım çocuğumun hemen huyu değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…