Bebeğinizi capcup öpenlere tepki verebiliyor musunuz?Banada öğretin :(

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
3 aylık bebeğim var halasını babanesini vs ailemizi geçtim öpmek istiyorlar bişey denmiyor küçük öpücükler oluyor yeni doğduğunda öpmedilerde şimdi toparladıkça başladılar neyse derdim o değilde dış kapının dış mandalı insanların çocuğu çap cup öpmesine sinir oluyorum okula büyük kızımı götürürken arkadaş pat yüzünü açıp bişey deneme fırsat bile kalmadan çap öpüyor veya annenimin bi komşusu var çok iyi tatlı bi kadın bebeğime deli divane oluyor seviyor falan ama cap cup öpe öpe öle kibar öpmede değil hani ben bişey diyemiyorum demek istiyorum ama diyemiyorum :( ya cildinin hassaslığı bi tarafa kış ayı hastalıktan korkuyorum daha küçük bu insanları kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne diyebilirim öpmemeleri için ben başkasının bebeğini sevmeye çekinirken bazı insanların bu kadar rahat olmasına sasırıyorum daha eşim öyle öpmedi çap cup küçük olduğu için siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bebeğinizi öpenlere

Aile dışında kimseye öptürmedim ailede anlamıyordu de de boş.
Simdi 16 aylık kendi öptürmüyo

sakınan göze çöp batar süzünü çocuk büyütürken anladım çocuğun bağışıklığı kuvvetlenir dudağında uçuk olmadıktan sonra bir şey olmaz
İnanın sakındığımdan değil aslında ama hastalık heryerde birinden grip kapsa ilaçda kullanamıyorum yazık değilmi hasta olunca daha küçücük korkum hastalık birde bilemiyoruz ki kimin ne hastalığı var neyi var :(

Yengem biz öpmüyoruz siz de öpmeyin diyor mesela. Ellerine dokunun sevmek istiyosaniz diyor.
Benim bebegim de yüzüne biri yaklasinca daraliyodu, biz de sevmiyo dokunulmayi diyoduk, gercektende bebek mebek ama elledinmi kiziyodu:)

Küçük çocuklar opulmez sadece elleri sevilir. .
Öpmek isteyenlere de asla izin vermedim
Ben bile kokladim sadece o kadar. Minicikken. Rahatsiz oluyorsunuz belli o zaman soyleyin
Evet ya bazı insanlar sizin gibi düşünceli hani kucağına alırken bile izin isterken bu duruma sasıyorum ben bu kadar küçük bir bebeği başkasının bebeğini asla öpmem bu şekilde yani ne desem nasıl desem onu bilemiyorum öpmeyin desem cokmu ters olur direk diyorm

öpene çemkirin

öpülmez, hassas mikrop kapar deyin

özellikle de öyle sokakta vs ellenmez bile yani

otobüse binmiş bir yere elini sürmüştür günde 500 kişi elliyor oraları

ben suratsız insanım öyle kimse gelip benim çocuğumu öpmedi de tanıyanlar da sorardı

net olun, tepkiniz herkese aynı olsun

İnanın sakındığımdan değil aslında ama hastalık heryerde birinden grip kapsa ilaçda kullanamıyorum yazık değilmi hasta olunca daha küçücük korkum hastalık birde bilemiyoruz ki kimin ne hastalığı var neyi var :KK43:

ben gördüğümü söylüyorum bi arkadaşım çok sakınırdı aman hasta olmasın aman terlemesin çocuği sürekli hasta oluyordu.
şükür 7 yaşında kızım var 7 kere hasta olmamıştır.

emekleme döneminde elleri yerde oluyordu sonra ağzına sokuyordu emziği yere düşüyo kendi hemen ağzına sokuyordu mesela.

hepimiz normal insanlar olarak normal derecede mikropluyuzdur çocuğun biraz mikroba alışık olması lazım yoksa okula başladığında çok hasta olur

bunlar benim düşüncem tabi kimseyi bağlamaz

Minicik bebek ya. Hasta olmadığım halde dokunamam ya, kıyamam. Millet de pek rahat. Ben takıntılı bi anne olurum herhalde. İşim zor

cocugunuzu korumak kollamak tabıkı sızın 1. goreviniz .. bunun için ne gerekiyorsa yapıcaksınız .. arkadaş önlük demiş çok mantıklı .. dr . bahanesinide begendim ben .. benim kızım 2,5 yasında gecen bi avm de kızımı sevmeye çalışan bi satıcya eşim ; yabancı insanlara alışmasını istemiyoruz dedi .cocuk tamam dei işine baktı .. sizde net olun kırılmasınlar dıye dusunmeyın ..

Evet ya bazı insanlar sizin gibi düşünceli hani kucağına alırken bile izin isterken bu duruma sasıyorum ben bu kadar küçük bir bebeği başkasının bebeğini asla öpmem bu şekilde yani ne desem nasıl desem onu bilemiyorum öpmeyin desem cokmu ters olur direk diyorm

Bi akraba görmeye gelmişti kucağına aldı bişey demedim ama baktım kafası benim bebeğe yaklasiyo

Yoo Hayır hayır opmeyin daha çok küçük ve hassas lütfen dedim. . Dedim oh olsun isteyen istedigini dusunsun yanakları tahriş olursa onların canı sklmayacakti sonuçta. .şimdi 3 yaşında kendi istemiyor bazen bana bile lütfen anne opme diyor tamam oğlum afedersin diyip geri cekiliyirum inadina sapur supur opmuyorum

öpene çemkirin

öpülmez, hassas mikrop kapar deyin

özellikle de öyle sokakta vs ellenmez bile yani

otobüse binmiş bir yere elini sürmüştür günde 500 kişi elliyor oraları

ben suratsız insanım öyle kimse gelip benim çocuğumu öpmedi de tanıyanlar da sorardı

net olun, tepkiniz herkese aynı olsun
En güzelini yapıyorsunuz yok tanımadıgım sokakta otobüste hayır derim öptürmem tanıdıklarına diyebilsem birde hani sanki iyiji bi çocuğun var diye bakacaklar kırılacaklar gibi geliyor

Bir kez öpmeyin sevmeyin diye tepki aldıktan sonra da insanın içinde daha da bebek sevgisi kalmıyor valla ben böyle bir tepkiyle karşılaştım ondan beridir bebeklere elimi dahi sürmem :) yapmak istediğim de elini tutmaktı sadece annesi elini tutmasan cinim agzına götürüyor dedi mikrop kapıyomuş, o an bende hanım hanım sakınan göze çöp batar diye çemkirecektim de neyse dedim muhattap olmayım :KK48:

s
ben gördüğümü söylüyorum bi arkadaşım çok sakınırdı aman hasta olmasın aman terlemesin çocuği sürekli hasta oluyordu.
şükür 7 yaşında kızım var 7 kere hasta olmamıştır.

emekleme döneminde elleri yerde oluyordu sonra ağzına sokuyordu emziği yere düşüyo kendi hemen ağzına sokuyordu mesela.

hepimiz normal insanlar olarak normal derecede mikropluyuzdur çocuğun biraz mikroba alışık olması lazım yoksa okula başladığında çok hasta olur

bunlar benim düşüncem tabi kimseyi bağlamaz
d sende haklısın arkadaşım ama kıyamıyor insan işte birde içim çekmiyor yani öpülmesini istemiyorum yoksa alıssın diye hava sogukta olsa çıkıyoruz geziyoruz hassas olsun istemiyorum bende

Back
X