Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gitmemize 1 gün kaldı mayo bez aldık ama mayo almadık bebegim erkek . Havuza soktuğumda sorun yaparlar mıuv korumalı mayo- şapka
Yüzme ekipmanı ( kolluk- simit, yelek vs ne kullanıyorsa)
Mayo bez
Mayo ve yedek mayo
Normal bez
Güneş kremi
Islak mendil
Sudan sonra su yuttuysa diye fix çubuk kraker veririm birkaç tane mideyi bir bastırsın diye. Vermeden yemeğe geçtiklerimde kusma yaşadık bazen
Denizse termos cantaya karpuz, peynir, salatalık, poğaça falan koyuyorum onlardan veriyorum
Havuzsa kavanoz mama, muz, çubuk kraker, balık kraker falan veriyorum. Sıcağa dayanabileceği seyleri koyuyorum yanıma yani. Ne seviyorsa artık
Bebek arabasının altına bolca oyuncak koyuyorum
Suluk
Calpol de yanında bulundurman iyi olabilir ama tavsiyem gitmeden önce o bölgede eczane var mı diye bak. Yakında varsa ihtiyaç halinde alırsın. Yoksa taşımayı düşün
Bir de sinek koruyucu sprey alsan iyi olur. Kenedir, arıdır vs öyle şeylerden de korur daha iyi olabilir
Merhaba gitmemize 1 gün kaldı mayo bez aldık ama mayo almadık bebegim erkek . Havuza soktuğumda sorun yaparlar mıGüneş kremi bebekler icin temiz icerik olanlara bakin.deniz ve havuz icin olan bezlerden. UV korumali mayo ve şapka, slipstop alin. Ben ilk 7 aylıkken gitmiştik swimmtrainer almıştım , 18aylikken gittgimizde kolluk aldim. Kumda oynamasi icin kürek kova seti . Birde biz sahil için çadır almistik.
Yok hayır mayo bezi yeterli. Kimse bir şey demez. Mayoyu yanık riskine karsı demiştim ben. Başlangıçta özellikle 1-4 arasında doğrudan güneş ışığına çıkarma. 1 saat önceden de kremle. Bir sey olmaz Allah ın izniyleMerhaba gitmemize 1 gün kaldı mayo bez aldık ama mayo almadık bebegim erkek . Havuza soktuğumda sorun yaparlar mı
Tamamdır teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Yok hayır mayo bezi yeterli. Kimse bir şey demez. Mayoyu yanık riskine karsı demiştim ben. Başlangıçta özellikle 1-4 arasında doğrudan güneş ışığına çıkarma. 1 saat önceden de kremle. Bir sey olmaz Allah ın izniyle
Rica ederiim iyi tatillerTamamdır teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.![]()
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinuv korumalı mayo- şapka
Mayo bez
Mayo ve yedek mayo
Normal bez
Güneş kremi
Islak mendil
Sudan sonra su yuttuysa diye fix çubuk kraker veririm birkaç tane mideyi bir bastırsın diye. Vermeden yemeğe geçtiklerimde kusma yaşadık bazen
Denizse termos cantaya karpuz, peynir, salatalık, poğaça falan koyuyorum onlardan veriyorum
Havuzsa kavanoz mama, muz, çubuk kraker, balık kraker falan veriyorum. Sıcağa dayanabileceği seyleri koyuyorum yanıma yani. Ne seviyorsa artık
Suluk
Calpol de yanında bulundurman iyi olabilir ama tavsiyem gitmeden önce o bölgede eczane var mı diye bak. Yakında varsa ihtiyaç halinde alırsın. Yoksa taşımayı düşün
Bir de sinek koruyucu sprey alsan iyi olur. Kenedir, arıdır vs öyle şeylerden de korur daha iyi olabilir
Benim kızım 10 aylık kumu yer diye korkuyorum denizden mikrop kaparmı ? Sadece ayaklarını sokmayı düşünüyorum komple sokmalımıyım öylece ne düşünüyorsunuz ? İstanbulun denizleri çok pis.Güneş kremi bebekler icin temiz icerik olanlara bakin.deniz ve havuz icin olan bezlerden. UV korumali mayo ve şapka, slipstop alin. Ben ilk 7 aylıkken gitmiştik swimmtrainer almıştım , 18aylikken gittgimizde kolluk aldim. Kumda oynamasi icin kürek kova seti . Birde biz sahil için çadır almistik.
Bebeğiniz kaç aylıkuv korumalı mayo- şapka
Mayo bez
Mayo ve yedek mayo
Normal bez
Güneş kremi
Islak mendil
Suluk
Bizim ilk gittigmizde 7-8 aylikti kumu avucladi o zaman ağzına götürme huyu vardi elini yikadik pusetinde oturdu kamp sandelyesi almistik yanimiza onun üstünde pusetle oturdu,zaten denize girmek istemedi ayaklarini sokalim dedik ağladı.havuzada villa kiralamistik öyle girdirdik. Sonraki sene 1.5 yaş olduğu için kumu ağzına götürmedi kumu kovaya koyup oynadı, denize girmek istedi kucağımızda soktuk. Sizin bebiş normalde nasıl davranıyor ona göre bakarsanız. Ağzına normalde götürmüyorsa birşeyi belki oynar. Suya kucaginizda girdiği kadar olsun belki sadece ayaklarini ister sadece belkide hiç girmek istemek o zamanki duruma göre bakarsanızBenim kızım 10 aylık kumu yer diye korkuyorum denizden mikrop kaparmı ? Sadece ayaklarını sokmayı düşünüyorum komple sokmalımıyım öylece ne düşünüyorsunuz ? İstanbulun denizleri çok pis.
19 aylık oldu canımBebeğiniz kaç aylık![]()