• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi En Çok Oyalayan En Sevdiği Oyuncak?Bir Tavsiyeniz Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

estel

Ziyaretçi
selam arkadaşlar..

benim oğlum genelde oyuncak dışındaki herşeyle oynamayı seviyor..

çekmeceler..tencerelerr..en sevdiği şeyde çok ilginç ama cetvel..

bunlarla oynaması tabi hiç güvenli gelmiyo bana..

oyuncak tavsiyeleriniz neler nelerle daha çok oyalanıyo sizinkiler..

estelcim bu dönemde bebeklerin en çok ilgisini çeken vurduklarında ses çıkaran her türlü meteryal.
emin ol ki önüne bir yığın oyuncak ve bir tencere ve bir kaşık koysan o onca oyuncağın dışında tencere ve kaşığa yönelecektir :)) o yüzden bu zamanda derler ki oyuncaklara çok para harcamanıza gerek yok normal standart evdeki materyeller onun ihtiyacını görecektir.
bizde bunu dışında fisher price ın eğitici köpeği var bizim ayrılmaz parçamız gibi oldu resmen şimdiden oyuncağın canını çıkartıyor :) şimdi yine eğitici oyuncaklardan almayı düşünüyorum kurabiye kavanozu halkalar gibi ama biraz daha zamanla :)

bızımkıde kaşık catal kumanda cep telefonu su şişesi damacana gardopların kulplarını kaydirigubbakcemile3 sevıyor
bıde tuplu kremler oluyorya onu cok sevıyor

kepçe kevgir, süzgeç, bütün mutfak malzemeleri, bir de her çeşit kitap, karton, kağıt...

sizde bizdensizniz yani :)

lelalcim bende o köpeğe bakıyım bi bu akşam oyuncak alışverişine çıkıcaktık artık sevdiği bi oyuncağı olsun istiyorum ama hiiç ilgisini çekmiyıo..

inşallah eğitici köpeği sever..

birde ilk arabamı almayı düşünüyoruz ama erken mi acaba..

aynen benim oğlumda oyuncakları dışında bütn gereksiz materyalleri seviyor epsini önce bir yalıyor sonra birbirine vurmaya sallamaya falan başlıyor
büyük bir topu var yürütece biniyor top koşturuyor onu çok sevior kaydirigubbakcemile3
bulaşık makinasına bayılıyor plastik tabak bardak falan veriorum artık mutfakta onlarla oynuyor herşeyi kendi yapmak istiyor
kumanda ve cep telefonu hayranlığımız bizimde var biz istemesekte onlar buluyorlar bir şekilde
bir sürü oyuncağı var hepsini çok seviyor ama hiç biriyle birkaç dakikadan fazla oynamıyor birini bırakıp diğerine geçiyor
hatta ben bir ara dikkat eksikliğimi var acaba diye düşündüm doktor bunu anlamamız için çok erken dedi bu zamanda hepsi yapar dedi

birde ilk arabamı almayı düşünüyoruz ama erken mi acaba..

canım bende almayı dusunuyorum ama korkuyorum da
cunku ellerınden destek alarak ayakta durdugu ıcın tum yukunu kollarına verıyor
ılk arabam da tekerleklık oldugundan yuku kolları vasıtasıyla tuttugu yere verınce hızlı hareket edıp kendıne zarar vermesınden korkuyorum
esım dengesını bıraz daha sagladıgında alalım dıyor onun ıcın beklıyorum

canım bende almayı dusunuyorum ama korkuyorum da
cunku ellerınden destek alarak ayakta durdugu ıcın tum yukunu kollarına verıyor
ılk arabam da tekerleklık oldugundan yuku kolları vasıtasıyla tuttugu yere verınce hızlı hareket edıp kendıne zarar vermesınden korkuyorum
esım dengesını bıraz daha sagladıgında alalım dıyor onun ıcın beklıyorum

bende aynı endişeden dolayı almayı erteliyorum..

aslında çok sever gibi geliyo ama..

denizde sizinkilerin dışında kablo seviyor, nerede kablo görse heyecanla koşuyor resmen, bizde minik bir usb kablo verdik onunla oynuyor, ha şampuan şişeside vazgeçilmezlerimiz arasında,

oyuncak olarak en çok ilgilendiği şey disneyin kuklalı kitabı , kitapta tiger kuklası var şimdiden canını çıkardı tigerin

kukla01.jpg

denizde sizinkilerin dışında kablo seviyor, nerede kablo görse heyecanla koşuyor resmen, bizde minik bir usb kablo verdik onunla oynuyor, ha şampuan şişeside vazgeçilmezlerimiz arasında,

oyuncak olarak en çok ilgilendiği şey disneyin kuklalı kitabı , kitapta tiger kuklası var şimdiden canını çıkardı tigerin

aynen ya bide kablo delisi..

birde klavye eline verdik bi klavye kablosuyla mı oynasın tuşlarına mı bassın şaşırıyo :)

bende çeşit çeşit oyuncaklar var çok küçükken almıştım hepsiyle güzel güzel oynardıııı ama artık zaten bıktıı onlardan ve ilgi alanı da eve yöneldi herkes gibi.Dolap ve çekmece kapaklarını açıp kapatmak en büyük tutkumuz bıkmadan usanmadan yapıyo onu tak tak tak tak.:) eli sıkışıcak diye korkuyorum yoksa bi sorun yok yapsın da.Birde bizde bi ayna var boy aynası onun karşına gidip oturmayı kendine bakmayı gülmeyi kendini tutmaya çalışmayı ve tabi ki aynaya tutunarak ayağa kalkmayı seviyorr.Ama aynanın arkası dolap ve ayna sürgülü kalktığı an sağa doğru gidiyo allah korusun.Geçen gün parkenin kapı eşiğindeki parçasını sökmüş ilk yaramazlığımızı zararımızı yaptıkk:)) o türkçe konuşan köpekten var ama hiç ilgisini çekmiyoo valla henüz belki ilerde..Hiç yerinde durmuyo ve çok terliyo sürekli üstünü değiştimekle uğraşıyoruz su gibi ıslanıyor valla.Ben de bi süre oyuncak almamaya karar verdim çünkü gerçekten hiç ilgilenmiyo.

kitaba neler yaptığına bakarmısınız, arabada bile yanımızda hep:))

glitterfy030848767D31.gif

kitaba neler yaptığına bakarmısınız, arabada bile yanımızda hep:))

glitterfy030848767D31.gif

çook tatlıymış denizanası..

bizimkide özellikle babasının dergilerine bayılıyo..

gazeteyi zaten gizli okuyo çünkü atılıyo saniyeler içinde:))

ve en enteresanı kesinlikle bir gün önceki gazeteyi istemiyo babasının elindeki olucak mutlaka:))

aynen ya bide kablo delisi..

birde klavye eline verdik bi klavye kablosuyla mı oynasın tuşlarına mı bassın şaşırıyo :)
:))
bizde mause vermiştik birazda kablosu vardı çok kafasına gözüne çarptığı için attım

denizimin anası batu da aynı deniz gibi kablo delisi , bide krem tüpü hastasıyız.. bende eline şarz aleti verdim oynuyo onla..

estelcim bence araba için erken , ben dün at siparişi verdim bugün gelir herhalde sallanan at aldım , tatilde en çok o sallanan şeyleri sevdi çünkü...bakalım inşallah atını da sever

nerde aldın atı andina ve kaça aldın??:)

denizimin anası batu da aynı deniz gibi kablo delisi , bide krem tüpü hastasıyız.. bende eline şarz aleti verdim oynuyo onla..

estelcim bence araba için erken , ben dün at siparişi verdim bugün gelir herhalde sallanan at aldım , tatilde en çok o sallanan şeyleri sevdi çünkü...bakalım inşallah atını da sever

güle güle kullanın atınızı, resmini bulursan koysana bakalım,

denizde salıncakla tanıştı tatilde çok sevdi hep onda uyudu allahtan gelince çok sorun olmadı, gerçi salıncak olsa daha rahat uyurya neyse

canım hepsiburada.com da 55 liraya aldım , sallanan fil falan da var ama at olsun dedim ben şimdi mesaj geldi kargo yola çıkmış :)

3 yaş diyo da onlarda ben bakmıştım ama binebiliyor galiba batu dimi.

Back
X