Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam olarak hissedemiyorum. 22 haftalık oldum. Geçen hafta doktor kontrolünde doktor tam hissedemeyeceğimi söyledi çünkü bebeğin sırtı dönükmüş karnıma. Pozisyon değiştirmesi gerekli hissetmen için dedi. Belki sizin de benzer bi durum vardır.21 haftadayım hala tam olarak hissediyorum diyemiyorum.. siz kaçıncı haftalarda hissetmiştiniz?
evet ilk bebeğimkızlar sizin ilk mi bebkleriniz? ben de hissetmedim daha bekliorum![]()
Evet benim de ilk bebeğimkızlar sizin ilk mi bebkleriniz? ben de hissetmedim daha bekliorum![]()
Daha yeni hamileyim;:::))))21 haftadayım hala tam olarak hissediyorum diyemiyorum.. siz kaçıncı haftalarda hissetmiştiniz?
18. Haftadayim üç dört gündür günde en az bir yada iki kez hissediyorum ama çok çok hafif tabi ve bir saniye sürüyo dört gözle net bir şekilde hissetmeyi bekliyorum![]()
İnşanlah cnmmmİNŞA'ALLAH cok guzel bi duygu :)
Masallah ne kadar kirmizi bir test:) muhtemelen su an ben yapsam bu testi anca bu kadar koyu cikar:)