Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Omunda etkisi vardır muhtemelen. Ama dediğim gibi doktorum bebeğin pozisyonundan ötürü hissedemediğimi söyledi. Ayakları karnıma doğru dönmeden bu dönemde hissedemezmişim
Omunda etkisi vardır muhtemelen. Ama dediğim gibi doktorum bebeğin pozisyonundan ötürü hissedemediğimi söyledi. Ayakları karnıma doğru dönmeden bu dönemde hissedemezmişim
Ben ayaklarımı karnıma doğru çekince hareketleniyor genelde o şekilde daha net anlıyorum. Ben ayaklarımı düzeltene kadar durmuyo ittiriyor resmen. Nasıl diyim böyle dalgalanma hissi gibi. Ben bebeğe yoruyorum valla
Genetik bir durummuş canım.Ic karın bebek için yeterince genişmiş şuan.Gelişimi gayet normal oğluşumun.Ben kalça olarak genişim kızlığımdan beri kemik yapısı itibariyle.Onla alakalı diye düşünmüştüm ama değilmiş.